Валандово

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување
Ајт од утре 1/4 финалијнта почнуват

На пример шо музика би сакал ти да се пушта во диското???ме интересире.:)

сакум да слушнум мислење од доста луѓе оти ме интересире каква музика мине кај луѓето во Валандово.

Hhahahahah Niki ic ne se sekiri, ka ke dojdame nie pak ke ti kazam kakva muzika treba, a inace nekni pred da pocne Bravo Bend si imase arna muzika, a ne deka i decata ne napravija ubava svirka:))

У Валандово имало убав базен така ми имат кажано.... друго немало нешто поинтересно...
Ќе идев за ракијадата ама незнам како шо испадна и уште не сум бил во Валандово а вака на минување повеќе пати....

У Валандово имало убав базен така ми имат кажано.... друго немало нешто поинтересно...
Ќе идев за ракијадата ама незнам како шо испадна и уште не сум бил во Валандово а вака на минување повеќе пати....
ела ќе одиме на базент,ама вечерно време кога има диско

Имам школски од Валандово Александар има сестра близнаци се и Ташката и Чочката ги знам ама не сум ги видел одамна....

Имам школски од Валандово Александар има сестра близнаци се и Ташката и Чочката ги знам ама не сум ги видел одамна....
Сестра му Александра да не се вике???

И да нема уште една сестра,Дони,поголема :)???

Да сестраму Александра се вика а за поголема незнам.....
абе детето долга коса има....

Вечер 1/2 финалиња!!!

C'mon Ada-Prom!!!!

Aуу коа завршница на Ада пром-Ролетар Зец..

Исто кути Манчестер-Челзе

Ролетар шутире 5-та серија(последен шут на мечо),за победа,ама СТАТИВА!!!:vozbud:

После 6-та серија по 1 гол

7-ма:

Ада гол
Зец-ПРОМАШУВА(брани голманот)

Па сеа фала богу Валандовска екипа стигна до финале!:vozbud::vozbud::vozbud:

-----------------------------------------------------------------------------------
Финале:
Ада Пром Валандово-Голаш Костурино 0:0(4:2 по изведувањето на пенали)

Сиромашно финале,без голаве,ама важно Валандовска екипа освои!!:pehar:

Вадан почнуве турниро кошарка!!:vozbud:

ManUtd, gi gleda li polufinalinjta i za treto mesto u sindikalna konkurencija?

ManUtd, gi gleda li polufinalinjta i za treto mesto u sindikalna konkurencija?
Фудбал??

Ги гледав,ама не памтум точно кој и кој играјаа..Знам имише невработени интелектуалци не знам против кој играјаа за 3-то место :)..

И не знам дали беше финале,полуфинале или за 3-то место..Ама имише една утакмица на пенале играјаа и се стативи погодаваа :):)..Првите 3 серии на пеналто имише 4-5 стативи :):):)

Ај сеа, објективно: как бранише голмано на Невработени Интелектуалци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom