Иванов, Керим или Бошкоски?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

За кој кандидат ќе гласате?

• Ѓорѓе Иванов

Гласови: 123 34,4%
  • Срѓан Керим

Гласови: 101 28,2%
  • Љубе Бошкоски

Гласови: 63 17,6%
  • незнам (или нема да гласам)

Гласови: 71 19,8%

• Вкупно гласачи
    358
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми изгледа сосема во ред ,посебно ми се допаѓа што не бил експониран премногу..:toe:
Како знаете дека е најлошиот кандидат ,од каде,или си ласкате дека сте големи визионери,можеби?

Па поради тоа шо никој не го знае, дали треба да бираме некој на слепо???

Od trojcava ponudeni, prviot mi izgleda najbezopasen. Vtoriot mi e perverzno sominitelen vo period koga site ni vikaat deka treba da si go smenime imeto. Tretiot mi se cini deka ni e open road kon kompletna propast kako na vnatresen taka i na nadvoresen plan.

Му текнало ли на некој (освен на Фокус, кој ми скрена внимание со најавата за утрешниот број) дека можеби Бранко Црвенковски баш и не сакал Ќерим да добие поддршка од ДПМНЕ и да победи на избори, па му спремил една мала игра?

И овие избори тимски ќе ги одработат другарите :)
А ние, ќе си копаме очи. Евала. Ќе ме чуди ако видам поинаку...

А Бранко... абе, алал вера. Геније. Смислил некој план, и му го турил на премиерот...

Сепак, оригами во март ќе има од мене :)

Ќе ве замолам сите да ми дадете свое мислење за нашиот бивши претседател Трајковски. Дали во текот на неговиот мандат бевте задоволни од како тој ги водеше работите како претседател?

Се извинувам ако со неговото спомнување, некому му будам непријатни чувства.

Му текнало ли на некој (освен на Фокус, кој ми скрена внимание со најавата за утрешниот број) дека можеби Бранко Црвенковски баш и не сакал Ќерим да добие поддршка од ДПМНЕ и да победи на избори, па му спремил една мала игра?
И овие избори тимски ќе ги одработат другарите :)
А ние, ќе си копаме очи. Евала. Ќе ме чуди ако видам поинаку...
А Бранко... абе, алал вера. Геније. Смислил некој план, и му го турил на премиерот...
Сепак, оригами во март ќе има од мене :)

Планот е тој,СДСМ ќе прифати како заеднички кандидат да им биде Ѓорѓе Иванов,затоа што Керим не ги сака зад него.Знаеше дека има неколкумина кој ќе се истрчаат како “прле пред магаре“ во ДПМНЕ и нема да можат да одолеат на понудата да стават потпис во листата која го подржува Ѓорѓе.Сепак останува фактот дека на Б.Ц. не му се дораснати ни до колена,неколкумина “политички експерти“ од владејачката гарнитура,се навлекуваат на финти Г6 како презервативи на к...:pos2::pos2:

...Сепак останува фактот дека на Б.Ц. не му се дораснати ни до колена,неколкумина “политички експерти“ од владејачката гарнитура,се навлекуваат на финти Г6 како презервативи на к...:pos2::pos2:

На некоја од темиве во форумов кажав дека откако Б.Ц. ќе се врати на чело на СДСх, Груевски ќе добие противник како што немаше во ликовите на Бучко, Рада и Заев.

И поаѓајќи од становиштето на „Егоистички гласач“ - гледам дека граѓаните ќе добијат нешто од таа ситуација. Грујо ќе мора да дава пак поголеми плати, пензии, субвенции, ќе мора да гради патишта, спортски сали, градинки, ..., ќе мора да дава стимулации на студентите - затоа што Б.Ц. ќе атакува многу поперфидно кон премиерската позиција.

Уффф - скраја да е да успее да го прелаже народот по трет пат - ама никогаш не вели никогаш.

Лелее - овај мој пост е ептен оф ТОПУК - ама даминистратор - дај не ми ја бриши поракава - ептен ми се свиѓа.

...
Лелее - овај мој пост е ептен оф ТОПУК - ама даминистратор - дај не ми ја бриши поракава - ептен ми се свиѓа.

и мене ми се свиѓа, и од мене уште еден глас за да стои

Ја ке гласам заз Брат Љубе Бошковски, мислам дека заслижи човекот да биде татко на нацијата.

Ја ке гласам заз Брат Љубе Бошковски, мислам дека заслижи човекот да биде татко на нацијата.

Како се заслужува тоа?
Ако секој шо ни ебел матер заслужува да е татко, ќе имаме претседатели повеќе од денови во годината бре :)))

Како се заслужува тоа?
Ако секој шо ни ебел матер заслужува да е татко, ќе имаме претседатели повеќе од денови во годината бре :)))

Проблем е што ние изреката Татко на нацијата мислиме дека се однесува на полов однос:wink:

Како се заслужува тоа?

Како????:toe:

Ти како докажан десно ориентиран и патриот треба да ги знаеш поривите и мотивите на Брат ЉУбе:smir:

доста ни е од татковци, од сегашниов татко на градот многу аир видовме (пак морам да повторам поддржан како независен кандидат со интегритет од вмро-дпмне), па уште еден таков татко не ми треба, си имам јас татко

проблемот е со мајка ми македонија, која сосила ја прават ороспија

Како????:toe:

Ти како докажан десно ориентиран и патриот треба да ги знаеш поривите и мотивите на Брат ЉУбе:smir:

Јас имам двајца браќа во животов Астерикс, родени. Тоа е тоа, околу браќата. Љубе го почитувам како човек кој извршувал одговорна функција и лежел затвор за Македонија. Знаејќи ги јавните пориви и мотиви, имајќи основа за сомнеж во затскриените - конечно и најважно - ценејќи го како потенцијален претседател...би гласал во крајна нужда за него, без оглед на поставеноста на оската (моја).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom