Ѓорѓи Иванов кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата kolize
  • Време на започнување Време на започнување
Апсолутно е по темата.
Од `стручњак` како Иванов,кој што меѓудругото е и советник на Груевски кој што во моментов продава кралица за пиун *задоволувајќи се со ефектите на една смешна тужба у Стразбур која што и да ја добиеме ќе ни гарантира некаква симболична сума оштета која што тие ќе треба да ја платат (сетете се на бугарите и нерегистрацијата на ОМО ИЛинден-10.000еу) ,на сметка на заобиколувањето од НАТО И ЕУ структурите за минимум нови 10 год! :tapp: *
може да се очекува да продолжи со истата самоубиствена политика притоа форсирајќи ги прашањата кои што ги засегаат егејците а на сметка на тоа губејќи ја Р.Македонија!

Toa be i mu e " politikata" na Gwujo, zatoa batali POLITIKA, fati se za nesto POPIVLIVIVO :)

ПРОБЛЕМОТ НА ЕГЕЈЦИТЕ НЕ Е ПРИМАРЕН ПРОБЛЕМ НА Р.МАКЕДОНИЈА !!!

Да не случајно Косово е примарниот проблем на Македонија?

Од кога Македонија го призна Косово, Зевсус почна да се просерава на се наоколу...

Ептен си провиден пријателе.

Да не случајно Косово е примарниот проблем на Македонија?

Од кога Македонија го призна Косово, Зевсус почна да се просерава на се наоколу...

Ептен си провиден пријателе.
Би сакал да се обратам до сите овци од дпбне.
Јас не сум предмет на разматрање и проматрање.
Вероватно сериозно и срчано ве засегаат неколкути минути кои што ви ги одделувам,али би ве замолил да се уздржите и да се суздржите.
Ќе ви требаат силите,не ги абете џабе. :wink:

А колку до оние за разматрање,на оваа тема тоа е Иванов,кандидатот на дпбне за претседател на Р.Македонија,додека за проматрање, по навика,уште од времето на Љубче е шефот на овците од дпбне.
О овци... беш-беш-беш !!!!

А што тоа направил Керим за Македонија ? Колку држави не признаа под уставното име додека тој го топлеше столчето во ООН ?

Зевсот и компанија го фалите дека бил искусен дипломат и лисица, но освен сопствената кариера и неколкуте станчиња од неговото амбасадорување во Германија, Керим со прст не мрднал за државава, освен тој испадот "мај нејм ис македонија".

Ако Керим биде избран претседател, тогаш тоа ќе биде исто како искуството на скопјани со Трифун Костовски. И Трифун беше опасен бизнисмен и имаше врски низ цела Европа и беше доволно богат за да не краде туку да се бори за градот, па ете градот се дави во своите гомненици години наназад. На таквите кариеристи важен им е само личниот профит и ништо друго.

Мене ми треба претседател кој ќе се грижи за сопствената држава и ќе ги брани државните интереси, не ми треба кариерист кој е добар само за сликање по весници. Понудата на кандидати засега е слаба, и ако не се најде поасолен човек, најверојатно ќе ги бојкотирам изборите.

Иванов не го знам доволно, но искажувањата на студентите ги сметам за најмеродавни. Ако направил некој скандал или криминал слободно презентирајте го, а не да го судите човекот затоа што не бил покварена лисица.

Би сакал да се обратам до сите овци од дпбне.
Јас не сум предмет на разматрање и проматрање.
Вероватно сериозно и срчано ве засегаат неколкути минути кои што ви ги одделувам,али би ве замолил да се уздржите и да се суздржите.
Ќе ви требаат силите,не ги абете џабе. :wink:

А колку до оние за разматрање,на оваа тема тоа е Иванов,кандидатот на дпбне за претседател на Р.Македонија,додека за проматрање, по навика,уште од времето на Љубче е шефот на овците од дпбне.
О овци... беш-беш-беш !!!!

Патетичен си... :smir:

Mоре одете кандисувајте некако Васил или Ристо Никовски да се сложат кандидати да ни станат за председатели оти со другиве мав ни е планот,ни Ѓорѓе ни Керим не ги бидува ебаго,од авион се гледа.Мислам ги бидува,ама не за Македонија.Е сега ако на нивните предлагачи им е друга намерата со државчево,тоа е друга работа,кој и да го изберат од нив ќе ја заврши истата работа.Едниот го боли таквото за Македонија,другиот измисли референдум за името,нешто на што ни еден нормален човек не би помислил по 7-8 000 постоење на држава со такво име.Морам да ве потсетам дека Васил изнуди признавање на Македонија од САД уште 1993 кога Ѓорѓе се гребеше да го примат на работа во Скопскиот универзитет,а Ристо Никовски уште 2003 влезе во директни преговори со САД и покрај противењето на тогашните негови а и наши “шефофи“ од СДСМ.
Е па поподобни личности нема да најдете на овие простори барем што се однесува на оваа веќе протоколарна и формална функција во државава.:toe:

Zamislete gi na priem po svetskive drzavi Grujo, Ivanov i Trajko Veljanovski. Ti'bam kriteriumite za izbor.......

Овие се болни, овие се опседнати од ВМРО ауууууу ц ц ц ц ц
Не го поценувај човек, не ги знаеш неговите квалитети, а и грев е... ооо да бе Вие не верувате во Бога!!!
Zamislete gi na priem po svetskive drzavi Grujo, Ivanov i Trajko Veljanovski. Ti'bam kriteriumite za izbor.......

многу работи се случија изминативе недели, работи од национален интерес....еднаш не прокоментира...

сега кога се избори, кога мириса на власт, прв си мајката...

нема што да замислувам, со свои очи видов прецедателот кој треба да е татко на нацијата како грчевито се бори да смени нешто што не е негово за менување

,ни Ѓорѓе ни Керим не ги бидува ебаго,
Od kaj znaes, moze Gore kje stane popularen kaj nekoja.
Da se posetime samo na poslednata ponuda na refomivanoto DPMNE(bez Ljubce neli)
Kedev i Ganka, neizivena seljacana, izborite zavrsija so edna nova ljubov i dva razvoda.
Moralot na Dpmne i nivniot kandidat koj ni go prodavase vo kampanjata.

многу работи се случија изминативе недели, работи од национален интерес....еднаш не прокоментира...

сега кога се избори, кога мириса на власт, прв си мајката...

нема што да замислувам, со свои очи видов прецедателот кој треба да е татко на нацијата како грчевито се бори да смени нешто што не е негово за менување
Vie od dpmne znaete sto e nacionalen interes :drk::drk:
Mene licno mitu eden od ovie ne mi e nekoj poseben favorit, no ako biram od niv trojca toa e Kerim ili mozebi Ljube(da ja cujam prvo kampanjata). no Gorgi ni slucajno.
Dali e on dobar profesor e drugo 20. Se bira drzavnik be alo.

Иванов ми личи многу на на овој бе:

0D9719FF335908408B7689EB7DB87D97.jpg

:pos2:

Љубе Бошковски е мало дете во однос на национализмот што го манифестира Ѓорги Иванов.

Ајт нека ни е на здравје уште една будала во Државна врхушка :kesa::uvo:

Е ова ти се вика „присуство по нарачка“. Кај си бе Астерикс...long time no see :vozbud:

Е ова ти се вика „присуство по нарачка“. Кај си бе Астерикс...long time no see :vozbud:

Здравооооо

еве ме ме бе кај си ме барал ти????

Да погодам од прва

Ѓорги Иванов е најпогоден за Прецедник :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom