Ѓорѓи Иванов кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата kolize
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој од Македонија успеа повеќе во светската дипломатија од Керим? Не. Значи такви луѓе се ценат

Според мене нас не ни треба фин, мирен... нас ни треба некој со орлови канџи, крвник, питбул, најголемата курва во дипломатијата и пошироко, за де не извади од гомнава.

Значи,

1. Нам ни треба стабилен човек за претседател на државата, затоа што тој треба да работи за нас, а не за кој годе!

2. Срѓан Керим, ако е толку јак дипломат, немаше толку да гледа за себеси, туку ќе лобираше за Македонија низ светот. Него не му треба функција „претседател“ за да го прави она што треба да го прави!

3. Ако е „добар“ дипломат, треба да биде назначен за шеф на дипломатијата, а не за претседател на држава чии ингеренции НЕ СЕ НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА

4. Дека Керим го заболе ташакот за Македонија, се потврди додека беше министер за надворешни во владата на Љубчо - ни се случи 2001, а тој со мал прст не мрдна за лобирање на Македонската конститутивност, меѓу државите кои не осудуваа нас!

Мене не ми треба човек, егоцентрик како Керим, кој очи нема да му видиме во Македонија, туку ќе троши државни пари за да си ги задоволува своите патолошки потреби да застане да се слика до некој познат!

На Македонија и треба човек што ќе работи за Македонија. Тоа не е Керим.

Trn ostaj kampanja :)... coekov e mozebi ZLATO , ama za ova za sto go butas, ne e....,aj da kazeme SOODVETEN...:)
Drz'te se ko pijani za plot za Cile , vo momentov nema podobra ponuda za narod...:)
kolku e dobar za planovite na Gwujo...neznam...

Ја сум слатко дебело србче, злато човек многу си ја сакам Македонија и сите Македонци
Svetovid напиша:
Ај сеа банирајте бе! :pos2:
По не знам кој пат да повторам за сите оние кои ги мачи дилемата дали можеби “светски“ човек како ќерим треба да ни биде Претседател. Ликов тураносрбски кога се ствараше ДРЖАВАТА МАКЕДОНИЈА беше во Белград во сојузниот секретаријат за надрворешни. Киро мислам, или Кљусев го повика да дојде и да помогно во стварањето на ДРЖАВАТА МАКЕДОНИЈА. Тураносрбскиов трол тогаш ги одби. Не веруваше во ДРЖАВАТА МАКЕДОНИЈА! И сега мене овде изроди слични нему сакаат да ме убедат дека тој бил подобар од Ѓорѓи?! Па има ни некој кој им верува на овие изроди? Дури и седесето гледам дека се збунети со кандидатурата на Иванов! Пазете, не ја одбија на прва, туку им треба време да се помислат. Оти, ако го поддржат како заеднички кандидат со ВМРО можат само да добијат! Оти во тој случај нема да се види колкава им е мизеријата, односно колку мал процент гласови се во состојба да соберат на претседателски избори.

Trn ostaj kampanja :)... coekov e mozebi ZLATO , ama za ova za sto go butas, ne e....,aj da kazeme SOODVETEN...:)
Drz'te se ko pijani za plot za Cile , vo momentov nema podobra ponuda za narod...:)
kolku e dobar za planovite na Gwujo...neznam...

Па Циле му е практично „татко“ на Грујо пошто баш Циле го промовираше Грујо на политичката сцена...како кадар на ДА.

А Циле како успешен цијаш, незнам дали воопшто некој ќе троши ЛирЏет на него...

Може и да не е соодветен Ѓорѓе, ама стварно не гледам подобра шанса од него...Па доста бре веќе ставаме луѓе на функции само колку да ги плукаме! Дај еднаш да се гордееме со некој...Барем да знаеме дека за нешто асално сме го инвестирале гласачкото право...

Sto e rabotva ova e forum ne platforma za kampanja!site imaat nedostatoci i pozitivni raboti.Go napravivte ivanov angel :)

Trn vo oko i ona zaljubenata vo ivanov.Barem pisite javno ivanov za pretsedatel,stop za drugite,ivano e najdobar,glasajte za ivanov :)

Зеко, значи, морам да ти го кажам ова. Без разлика што доаѓа од ВМРО номинацијата, овој човек е еден од најдобрите луѓе. Морален, со цврсто изградени принципи и верувај ми и мисли се најдобро на Македонија. Размислувај малку НАД ПАРТИИТЕ. Овој човек е вистинскиот избор, знам затоа што е непосреден, едноставен и скромен човек. И не е составувач на анкетите. Еден од најинтелегентине и најпочитуваните луѓе и надвор од Македонија.

Јас морам да прашам - од кај го знаеме сето ова за него? Дека е скромен, морален и мисли се најдобро на Македонија..? Мислам, мене името не ми значеше ништо, сликата уште помалку ми значи... А одеднаш е вистинскиот човек за да биде преЦедател. Мене ми мириса дека кој и да беше на негово место истите аргументи ќе одеа... Реалноста е дека сме далеку од тоа да се гласа за личноста и за неговите квалитети, се заокружува партијата.

Мене ми мириса дека кој и да беше на негово место истите аргументи ќе одеа...

Јас го познавам лично Иванов...и да не го номинираа него, немаше воопшто ни да гласам нит да се замарам со претседателски избори. А можеби ако го изгласаат за претседател, и ќе го запознаат и останатите и ќе се уверат во тоа што го кажуваме за него... :toe:

Јас го познавам лично Иванов...и да не го номинираа него, немаше воопшто ни да гласам нит да се замарам со претседателски избори. А можеби ако го изгласаат за претседател, и ќе го запознаат и останатите и ќе се уверат во тоа што го кажуваме за него... :toe:

Мхм, ај на таа карта ќе играме.. Изгласуваме некој па ќе го запознаваме. А во меѓувреме ќе имаме безусловна доверба во тебе/Грујо/тетка_му/некоја_комшика... Не гледам ништо конкретно, нешто што реално би ме натерало да гласам за него!

Кој што дробел, тоа ќе си срка...

Ги видовме Керим и брат Љубе што можат во 2001...

Го имам слушано проф. Иванов еднаш во неформален разговор и можам да кажам дека човеков е ептен на место.

Прашајте ги студентите...

Дефинитивно мојот глас е за него.

Мхм, ај на таа карта ќе играме.. Изгласуваме некој па ќе го запознаваме. А во меѓувреме ќе имаме безусловна доверба во тебе/Грујо/тетка_му/некоја_комшика... Не гледам ништо конкретно, нешто што реално би ме натерало да гласам за него!

Едноставно е...

Прашај ги студентите!

Добро де, секоја грешка се плаќа :)...колку беше еден Лирџет деновиве???....поефтинети се заради кризава...:)
Сепак некој погоре има за право : освен приказни за скромност,ученост итн. не знаеме ништо за човеков, како се однесува под ПРИТИСОК, а Гwујо знаеме притиска....,какви му се меѓународните контакти...??? Кои му се врските со Америка...??? :) Штом е "НВО " мора да ги има, а никој не ги спомнува...:)

Има време де :)

Еве да почнеме од проблемот со грците:
Oh Bebegim...
поштеди ме од клинчот со грците кој што меѓудругото ОД ВНАТРЕ се наметнува како нерешлив случај и со кој што се перат сите башибозуци,предавства и неспособности на дпбне.
ПРОБЛЕМОТ НА ЕГЕЈЦИТЕ НЕ Е ПРИМАРЕН ПРОБЛЕМ НА Р.МАКЕДОНИЈА !!!

Сосема вон темата.

Ги замолувам администраторите да реагираат за мислења кои ќе изнесат темата од колосек.

Сосема вон темата.

Ги замолувам администраторите да реагираат за мислења кои ќе изнесат темата од колосек.
Апсолутно е по темата.
Од `стручњак` како Иванов,кој што меѓудругото е и советник на Груевски кој што во моментов продава кралица за пиун *задоволувајќи се со ефектите на една смешна тужба у Стразбур која што и да ја добиеме ќе ни гарантира некаква симболична сума оштета која што тие ќе треба да ја платат (сетете се на бугарите и нерегистрацијата на ОМО ИЛинден-10.000еу) ,на сметка на заобиколувањето од НАТО И ЕУ структурите за минимум нови 10 год! :tapp: *
може да се очекува да продолжи со истата самоубиствена политика притоа форсирајќи ги прашањата кои што ги засегаат егејците а на сметка на тоа губејќи ја Р.Македонија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom