За мажите: Дали би присуствувале на породувањето на партнерката?

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
И каков сеир ке мава ? Него му се кинат нозе, он тебе сеир ке ти мавал ?

Абе после дешавка, дома ќе ми опишува каква сум била, знам нозе дека ќе му се кинат, и затоа дома си сееше гости си чекаше бе.. :)

Абе после дешавка, дома ќе ми опишува каква сум била, знам нозе дека ќе му се кинат, и затоа дома си сееше гости си чекаше бе.. :)

Ја мислам дека би напраила добро шоу дома после, доколку беше со тебе за време на пораѓањето.. кога ке се избациш и ке им кажеш "Чекајте Јас да ви кажам каков беше ОН.."

Гарант, тука би почнале пријателите од столица да паѓаат. :icon_lol:

Ne bre .. grozno e toa .. kako se samo rasiruva vaginata pri poraganje .. WOW .. mozes slodobno sleper da protnes niz nea i pak da ti ostane lufta ..

no thanks , I will pass ..:tv:

Де бе луѓе нели заслужуваме да го видиме тоа што сме го ставиле кога излегува :)

Ја мислам дека би напраила добро шоу дома после, доколку беше со тебе за време на пораѓањето.. кога ке се избациш и ке им кажеш "Чекајте Јас да ви кажам каков беше ОН.."

Да да во тие моменти жената постојано во мажот ќе гледа, да види негова реакција за потоа да се шалат :pipi:

свашта :uvo:

Хм, ма искрена да бидам, не сакам муж ми да ме гледа со каките на задница, крвовите и другите излачевини.
Некои работи, едноставно не се за споделување со друшката:helou:

Да да во тие моменти жената постојано во мажот ќе гледа, да види негова реакција за потоа да се шалат :pipi:

свашта :uvo:

Малце смисла за хумор, или на лева нога сме станати ?

Сестра ми кога се пораѓаше, зет ми присуствувал и кажуваше дека не било најпријатно да слушаш како сите жените да вриштат заедно..Не знам многу како тој се чувствувал, ама знам дека на сестра ми и бил поддршка, сепак друго е познато лице да гледаш во тие моменти...А јас не знам дали ќе сакам да ме гледа како ми отекува вената на чело :pos2:

Ако таа тоа го побара од мене, во тие моменти жената треба да се чуствува колку што е можно поудобно.
Ако тоа и помага јас нема да бидам препрека:)

Awake да сум само ја таму во салата немат проглем, замисли ако се погоди ден каков што беше кога се пораѓав со ќерка ми, имаше мал милион жени во исто време на исто место во три бокса и плус соба ко чекална да се доотвори...
Е тоа е доживљај братче, едно 10тина и кусур жени да слушаш како се дерат, богами нема да биде некое прекрасно задоволство, многу поубаво ќе е да те викнат у акушерија коа ќе ја преместат женката ти со бебчето, средена, измиена, па да си ги гушнеш и бакнеш и бебето и неа, многу поубава варијанта веруј.:smir:

А јас не знам дали ќе сакам да ме гледа како ми отекува вената на чело :pos2:

:pos::pos:Не се секирај бе, голема работа.

Еј заш да не. Ја би влегол. Малку за неа, да и биде подобро, малку за мене. Од љубопитство би влегол.
А незнам, не ми се верува дека би зел да снимам. Што се ќе го документираме настанот?

Доколку и значи, ако сака да бидам таму, да, инаку не...

Мислам дека за ова нема потреба од присуство при породување едно поради општите услови при породување(секоја чест на исклучоците) а и кога се знае дека во најголемиот број на случаеви се вршат со царски рез ,па и не е баш најпријатно.Сепак најпотребните луге ке си ја завршат работата и излишно е да изигруваме американци.

ако и биде полесно да бидам до неа..ке одам сигурно...иначе ке бидам сигурно негде во кафана и ке пијат сите од мене цела вечер...а јас ќе бидам најсрекниот татко на цел свет....

Sakam mojata zenicka da se porodi vo privatna klinika ne sakam po drzavnite valkani bolnici i sekako deka ke mi dozvolat da prisustvuvam na poroduvanjeto na naseto bebence i imam mocnost da i dadam napon :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom