Колку е битна висината?

Член од
3 мај 2010
Мислења
163
Поени од реакции
17
Чудно сепак сигурно не верувам дека би одбила некој со твоја висина или 2-3 па и 4-5 см понизок а со длабок џеб нормално интелегенција, понашање да е во ред.. и се согласувам со тоа да речеме да биде околу 175 тоа е веќе сосем коректна висина (види Хамилтон слика погоре) а сеа вие ако барате 190+ тие ги нема ни 15 % да бидеме реални барем кај нас :)

И еве членот убаво си кажа затоа и женските бараат 10cm повисоки зошто како што гледам женско со 1.70+ ги сметаат за високи :)
Не би одбила ? Да биде колку мене висок ок, ќе размислам малку, ама не верувам.
Ама понизок ??
Колку сака нека му е длабок џебот, нема шанси. Мене ми е најважно, кога ќе излезам да не ме јадат бруки.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Некој спомна црногорците биле највисока нација. Уствари холанџаните се највисока нација за да го гледаат морето пошто се под ниво на вода :)
Инаку за пар разлика од 10 цм (според мене) е добра ако е поголема разликата мене лично ме нервира.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ако е така пак, што да речеме ние машките за девојките кои не се надарени во градите?

Глупо би било јас да речам сега: Брука ќе ме мавне низ град ако ме видат со некоја на која и се мали.

Не за џабе се рекло: Ако им судиш многу на другите ќе немаш време да ги засакаш... Едно е прашање на вкус, друго е ароганција и понижување.

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Па ќе си бараат женски по 1.70 ! И ти сеа ја претера 1.50 ? Не сме во светот на џуџињата.

--- надополнето ---

Не туку се придеравај. Кој има желба за растење му посакувам да му се оствари.
Види сега можда ти не си ама пр. јас познавам девојки од 1.50, 1.60 и не се излезени од светот на џуџињата.

М

Мартин`

Гостин
Не би одбила ? Да биде колку мене висок ок, ќе размислам малку, ама не верувам.
Ама понизок ??
Колку сака нека му е длабок џебот, нема шанси. Мене ми е најважно, кога ќе излезам да не ме јадат бруки.
Погледни ја темата Најубави мажи едно добри 40% само од последните страни што се поставени се околу 1.75 па сега види ти што како и не е баш мал процентот, инаку од кое село рече дека си ? - Јас мислев дека овие Европјаниве биле понапредни оно тука Балканциве да биле.. хах да не ги биело бруки од луѓе кои IQ им е помал од моментална температура :)

Член од
3 мај 2010
Мислења
163
Поени од реакции
17
Ако е така пак, што да речеме ние машките за девојките кои не се надарени во градите?

Глупо би било јас да речам сега: Брука ќе ме мавне низ град ако ме видат со некоја на која и се мали.

Не за џабе се рекло: Ако им судиш многу на другите ќе немаш време да ги засакаш... Едно е прашање на вкус, друго е ароганција и понижување.
Да, но женските можат да го решат тој проблем, за разлика од...

Член од
3 мај 2010
Мислења
163
Поени од реакции
17
Погледни ја темата Најубави мажи едно добри 40% само од последните страни што се поставени се околу 1.75 па сега види ти што како и не е баш мал процентот, инаку од кое село рече дека си ? - Јас мислев дека овие Европјаниве биле понапредни оно тука Балканциве да биле.. хах да не ги биело бруки од луѓе кои IQ им е помал од моментална температура :)
Па нормално, ако ти не се грижиш каков впечаток оставаш, некој се грижи.
Па можеби оние незабележливите и не им е гајле, а ?

--- надополнето ---

Кај го најде овај бивол ?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Баш да видам колку девојките кај нас си се спремни да си одат на таква варијанта...
Имаме дефицит на девојки со големи гради и не можат сите да го решат тој проблем.

Али ајде, има и друга поговорка: Кој си нема во нозете си има во главата... :)

Член од
3 мај 2010
Мислења
163
Поени од реакции
17
Баш да видам колку девојките кај нас си се спремни да си одат на таква варијанта...
Имаме дефицит на девојки со големи гради и не можат сите да го решат тој проблем.

Али ајде, има и друга поговорка: Кој си нема во нозете си има во главата... :)
Ама некој има и во главата и во нозете. Фала Боже ?

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563

--- надополнето ---

Кај го најде овај бивол ?
Ај сега кажи дали ти се свиѓа разликата во висина:)

М

Мартин`

Гостин
Природно си е природно не признаваме ние вештачки работи, ако сакавме вештачки ќе си купевме кукли. Ако е за така и машките (уствари општо сите) може да добијат на висина со операција ама не е тоа финтата

Не живеам јас за другите тој што ќе ме сака/почитува ќе ме сака каков што сум, и се грижам јас за себе каков впечаток оставам ама не барем за висина зошто не сум јас дојден од с. Рлевци. Инаку повеќето фудбалери оние што се добро градени и избирани од страна на женската популација за најубави се 1.80 максимум така да .. и да грдо е женско повеќе од 1.80 некако одвратни се (барем повеќето) ..

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Ама овај е ептен висок и плус дебел, ко бивол е. За разлика од неа, таа е дромна и ниска.
Епа сега замисли 1.80 +,- со 1.50. Мора да има и пониски машки за пониски женски, знаеш компитабилност и ствари.

Член од
3 мај 2010
Мислења
163
Поени од реакции
17
Природно си е природно не признаваме ние вештачки работи, ако сакавме вештачки ќе си купевме кукли. Ако е за така и машките (уствари општо сите) може да добијат на висина со операција ама не е тоа финтата

Не живеам јас за другите тој што ќе ме сака/почитува ќе ме сака каков што сум, и се грижам јас за себе каков впечаток оставам ама не барем за висина зошто не сум јас дојден од с. Рлевци. Инаку повеќето фудбалери оние што се добро градени и избирани од страна на женската популација за најубави се 1.80 максимум така да .. и да грдо е женско повеќе од 1.80 некако одвратни се (барем повеќето) ..
Не мора да живееш за другите, со тоа што се чувствуваш убаво си ја градиш и самодовербата.
Де аман шо стори со селото ? Ти недостига ?

--- надополнето ---

Епа сега замисли 1.80 +,- со 1.50. Мора да има и пониски машки за пониски женски, знаеш компитабилност и ствари.
Во право си. Се читаме поикасно

Kajgana Shop

На врв Bottom