Ајде да видам какви нерви имате!

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Многу заразна игра, ич не се нервирам.........дури ме релаксира.

Што да му праам на црвеново топче на 14 левел? :)

Е ако е тоа што мислам дека е, прво стаи го во зеленото, па тоа самото ќе отиде во плавото и од плавото ќе отиде во црвеното. Финта е.

Инаку интересна игричка, само да имаш повеќе слободно време. Ако се заседам, од учење ни У нема да видам.:smir:

Не е таа што мислиш ама ја пројдов :)
Едит: Заглавив на 16 пак на црвената....

Се напнав на 20 :) Неможам... Не е вредна играва да искинам нерви :pos:

Со синото топче извади го зеленото и после е лесно=)Кога зеленото ке падне долу,ти синото ке го наместиш да паѓа над сината чаша,зеленото пак ке скокне ке се одбие од синото и излегува зеленото=).Се е до тајмингот=):pipi:
Абе лесно е да го озвидам ама послето неможам да ги ставам у корпите сите ми се ударат у црвената чаша и ми паѓат доле.

Абе лесно е да го озвидам ама послето неможам да ги ставам у корпите сите ми се ударат у црвената чаша и ми паѓат доле.
Епа не треба со сета сила.И ке поминат=)

Кај е креаторов на игриштево :nerv:
Лесно е бе.:smir:
Само 19 левел е тежок=)

Стигнав до 19 левел и неможам више 30 минути да го поминам дајте помош...:vozbud:
Edit: Го поминав конечно...:)

Ај нека стаи некој како го поминал 20 ЛЕВЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :tapp::tapp::tapp::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::nerv::nerv::nerv:

Со плавото топче удри го Зеленото за да излезе од дупката. Па после внеси си ги црвеното и зеленото.
Кога ке стигнеш на 20 стаза ке се убиеш.

Ај нека стаи некој како го поминал 20 ЛЕВЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :tapp::tapp::tapp::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::nerv::nerv::nerv:

Со плавото топче удри го Зеленото за да излезе од дупката. Па после внеси си ги црвеното и зеленото.
Кога ке стигнеш на 20 стаза ке се убиеш.

Знам 19 стаза ја поминав...Али 20 неможам и ја исклучив играта...:)

2igomtc.jpg

Како шо глеам и најмогу поени имам :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom