Македонеро
Домаќин
Абе нешто ме сврби:pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
more..more..
sve ratoborni forumdzii...^Poor Knight
sakas da kazes,aj ne se drapaj mnogu...
sto se sramis od makedonski...
srbi na vrbi?
ke gi izedat crvi?
pa,ne se prvi
Spartak gi izvrvi...
p.s...
auuu..sega mi tekna
i toj bil serv...
toa da ti bilo nasledno,servska sudbina?
Абе нешто ме сврби:pos2::pos2::pos2:
Ti si anaveno iz zemlje kojoj su se svi unaokolo najebali majke. Ne bi me chudilo da si neko 'nashe' kopile.:smir:
У Атини је у време Александра живело четрдесет хиљада Атињана и сто двадесет хиљада „серва“ (срба).
:pos2::pos2::pos2:
Во Втората Светска Војна мораше Хрватот Тито да им ја врати Југославија (без него ќе си беа само Србија) во старите граници
Pa shto ne se krenat i hunzite i kalashite, i brigite, i makedoncite okolu granicite nashi za vekovnata Makedonija? Ili demografija e promenliva kategorija?
Види делијо, (турски ник - исто ко караѓорѓе) Македонија постоеше ехааа иљадници години пред новата ера, со свои земји, војски цареви, писатели, филозофи, уметност.... Србите се мешто ново... тазе, уште неоформен народ кој појма нема од каде е. Зато толку збунувачки и противречни изјави на србските “академици“ како Косово е србска земја, Босна е србска земја, Хрватска е србска земја, Македонија е србска земја Црна Гора е србска земја... а народот во сите тие земји се крена на оружје да се одбрани од србите и србската тиранија. Па глуп да е чоек ќе седни ќе се замисли како и зошто е тоа можно. Не е решение да се испијат 2-3 шљивки и да се викни “Косово е наше“, пошто ко ќе се отрезниш ќе видиш дека не е, и дека на тој пат се веќе и Војводина и Санџак и Прешево. Ве неќат. Едноставно треба драстично да си го смените размислувањето и понашањето и можеби за некоја деценија или век некои ваши потомци ќе можат повторно без срам и чувство на вина да му погледнат на соседите во очи.
Ти сакаш изгледа да го престигнеш и Лет 3 со овие твои глупи и неартикулисани изјави... Таман помислив дека нема шанси, ти со твоиве постови полека ќе излезеш на прво место на табелата... Абе удри се сам во :zid: , подобро отколку некој учен да те мава во...
И дај да не се одалечуваме од темата која е за Марко Мрњавчевиќ, познат како Краљевиќ Марко и татко му ВУКАШИН...
САД и компанија се свртеа против Србија и тоа само заради тоа што Србија нејќеше да и се потчини на Америка... ЕТЕ САМО ЗАРАДИ ТОА... Па после тоа САД ги скара вековните браќа меѓу себе... Што има тука чудно...? Браќа се карале и се тепале насекаде, АМА БРАЌА СИ СЕ БРАЌА и еден ден пак ќе си се смират А ТИ ПОДОБРО ГЛЕЈ СИ ЈА ИЛИРИДА КОЈА ТИ Е ПРЕД НОС И НЕ СЕ ЗАНОСИ СО ВОЈВДИНА, таму си живеат 70% Срби... Гледај ти колку Македонци живеат во Тетово, Гостивар, Кичево, Струга итд...итд...
И накрај краева Србија има уште една држава РЕПУБЛИКА СРПСКА...!!Ај живели... :cug:
Од овие новопечени "македончиња" нема раат... Знаеш ли што збориш бе...??? Па ако не беше тој Тито денес ове ќе беше Вардарска Бановина... Дали си свесен за тоа или си пишуваше онака од омраза...??? Викаш Србија ќе си останела на старите граници... хехехехехе ...Па да останела на старите граници денес ни Македонија, ни Хрватска, ни Босна, а ни Црна Гора не би постоеле... Затоа ќути... Ем шуто ембоде... цццццц... :kesa:
И дај да не се одалечуваме од темата која е за Марко Мрњавчевиќ, познат како Краљевиќ Марко и татко му ВУКАШИН...