Trance музика

Totally awesoooomeeeeeeeee... :vozbud: Од 1:15... :vozbud:

тиесто се застарени ама многу добри..сеа има многу нови непознати ама трансови шо праат....чудесии

Armin no1..Markus Shultz...Above and Beyond...Ally and Fila...има их многу, ову су најбољи..прогресив трансе олл деј

Ај разбирам да е Liquid soul, Egorythmia, Vibrasphere, Ace Ventura, Tegma, Jaia, Atma, Ritmo, Symphonix, Protonica, Ovnimoon,....ама другово за геј музика го сметам :icon_lol: Пошо има се само прога нигде...

Најголема желба ми е да отидам на белата журка еве инсерт аууууууууу што се дешаваа тамуууууу леле како ми се оди ама скапо многу :)

Најголема желба ми е да отидам на белата журка еве инсерт аууууууууу што се дешаваа тамуууууу леле како ми се оди ама скапо многу :)
Мене ми е СЕУШТЕ неисполнет сон, ама ќе си го исполнам, па ако треба да ми е последна работа што сум ја направила у животот !:):)

а оти во Македонијава не направат вакво нешто..или само ќе си се тешиме со клипови и со тоа "ќе отидам" ......кој не сака да биде дел од вакво нешто

а оти во Македонијава не направат вакво нешто..или само ќе си се тешиме со клипови и со тоа "ќе отидам" ......кој не сака да биде дел од вакво нешто
Јас си направив за реденден минатата година (мало, ама доообро:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom