Trance музика

Идат таму и се дрогаат само незнам као ја гаѓаат вената у толку скокање. Ааа и носат темни наочари за да не ги познаат.

Па сите тие се екс-шампиони во пикадо бе. Гаѓаат ко луди. :) А наочарите им се толку црни што не ми е јасно ни како гледаат низ нив.
Наркоманишта.

Идат таму и се дрогаат само незнам као ја гаѓаат вената у толку скокање. Ааа и носат темни наочари за да не ги познаат.
Кажи си Столе.
Шо музика е тоа нема појма тупци овде тупци онде и ете ти трака.:)
п.с.Столе идеме у Гранд на вистинска журка? :party3:

Која ви е таа музика бее..... дупци дупци само.на шо личи тоа? Ко некој у тенџере да лупа.Глупости. Па и на тоа журките..Сите скокаат наваму натаму се удираат еден у друг се дерат као на колење да се...Без везе....

Си играат пуканки внатре. :pos2:

2009-04-18_paulvandyk.jpg

Тешко му е на трансерите на дроги везден да се :pos2:

pa da ama izgleda dzabe go zborele.:wink:

Картата е малку скапичка само во пред продажба 1400 денари :)
Па преку една агенција ќе одам за 3400 ден. со превоз, карта, визи и сл... Не е битна цената, туку тоа што по втор пат ќе уживам на ПвД.:smir:

Човекот знае да напраи атмосфера, на Изгрев коа беше, беше незаборавно!

Али ај нема везе и ние овде ќе се журкаме и тоа со Above&Beyond!!! :):):) :vozbud:

Ма ај немој и ти со A&B. Само како ни се погодува на тие што се 4та година. На 12ти се они, а на 13ти имаме матура за полагање. Stuuuupid. :)

Ма ај немој и ти со A&B. Само како ни се погодува на тие што се 4та година. На 12ти се они, а на 13ти имаме матура за полагање. Stuuuupid. :)

Еее јас сум 3та, ја гајле неам. :) Уште од сега се спремам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom