Trance музика

ги нема ни на зазабава ни на каде вечер.... незнам шо е работава...
Имаше многу шо сликаат, а сликите...ашшш:(

Епа ај ќе го прашам Eci & Dare па ќе ти пренесам што сум добил како информација. :)

With Trance To The Heaven!!! :vozbud:

ги нема ни на зазабава ни на каде вечер.... незнам шо е работава...
Имаше многу шо сликаат, а сликите...ашшш:(

Фино лепо ќе си бараш на http://druzi.se

Таму ги има, а со Clubbersguide они не сараџиваат. :)

Незнам дали ова е некоја испланирана тактика од страна на лабелот да си пуштат траки на нет пред официјално да излезат, гледајќи дека официјалната "release-date" е 16.02.2009, ама еве вчера се појави:

Dash Berlin with Matt Cerf and Shawn Mitiska feat. Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix)

Абе и јас имам слушнато за Schapeshifters дека имала нешто транс издадено и не ми се верува, баш беше мека и немаше ништо слично на транс.:toe:

Абе и јас имам слушнато за Schapeshifters дека имала нешто транс издадено и не ми се верува, баш беше мека и немаше ништо слично на транс.:toe:

за истото зборвиме... а иначе ги напишав пошо ми падна интересно на клаберсгајд

Трансот е најдосадно нешто еден ритам е цела песна и тоа е музика бе?

Тоа ти така си мислиш. :)
Трансот е уметност бе друже, музика изработена до префекција, а не тупси тупси.
Али ок не е трансот за секого. Затоа кип он фолкинг, а ние ќе продолжиме да уживаме во ова ремек дело на модерната музичка технологија. :)
:helou:

Научи да слушаш... коа ќе научиш, тогаш можеби ќе успееш да не разбереш... ако научиш да слушаш ќе сфатиш дека тоа не е само еден ритам, ќе сфатиш дека секоја трака крие своја приказна...
Трансот не е “досадно нешто“... баш напротив... само што некои луѓе се премногу ограничени за воопшто да можат да почувствуваат што всушност е права музика... Класичната музика на пример, и трансот, иако надворешно толку различи...сепак ако стварно знаеш да слушаш и разбираш, ќе сфатиш дека се многу слични на различен начин... направени се од чувства...
но сепак, секој има право на свое мислење... ама еве ти совет...

...научи да слушаш

'On A Good Day' will be released on March 16.

Album, Album Radio Edit, Above & Beyond Club mix, Daniel Kandi Remix, 16 Bit Lolitas Remixes

Ох, :cry: ќе почекаме малку повеќе за најновиот сингл на Oceanlab (Above & Beyond и Justine Suissa)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom