Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
iskreno vise neznam so da mislam bev denes kaj drugarce so duo extreme so ima i da ti kazam pocnav da se premisluvam 10 mega mu bese brzinata vika top e u posledno vreme duoextremot se podobruva mnogu... i si vikam 10 mega e bajagi poveke od 6 mega za istite pari BASKA fiksen 300min gaga:) taka da neznam veke so da mislam dobroto kaj telekabel e so ne si na dogovor mozes da gi smenis koa sakas !!! probaj pa vidi

Друже ако има Дуо Екстрим во Струмица воопшто не се мислам одма ставам ама нема и кој знае кога ќе дојде.:toe:

od koa gi smenija znaci paketive po skart internet ne sum imal nemoze da igram poker preku hi5, i tagged preku den edvaj 512 kreva brzina a navecer ja vrakaat na 5-6 mega kreku k mi e vise od ova telekabel si poracav on.net duo extreme i ne se zamaram vise

Zdravo, zivam Kisela voda, sakam da se priklucam na Telekabel, kolku cinat nivnite modemi? Dali da kupam od diler ili od kaj niv, da vidam kade e poeftino. Fala

1000 Користен, 2000 нов. Ова е само за оние за интернет. За оние со ВОИП не знам.

Ако имате моторола модем(само за интернет) и ако сакате да ставите и телефонија си доплаќате 1000 денари и ви го земаат стариот и ви даваат половен модем со воип. 2000 доплата за нов

Шо е со ТК? Ми отвара само Кајгана Форум и МСН, ништо друго.

Шо е со ТК? Ми отвара само Кајгана Форум и МСН, ништо друго.

Такоџе...:nesum:

Кај мене лета и топ е све..така да незнам :toe:
478648506.png

478650983.png

А и ова требаше да го пишеме у темата каков е нетот на Телекабел али тоа е :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom