Не изненади ли снегот ?

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Ako si ti tolku sovesen gragjanin i clen na SDSM izlezi i sam iscisti go,pomogni ja na drzavata a ako ne odi vo Afrika da zivees,tamu nema sneg?

Доста мислите дека само членови на сдс сакаат да ги црнат нашите политичари како прво јас сум член на Вмро НП и преку кур ми е од твоие мочковци што се на власт само за рекалми ве бива и читанки на телевизија владата на глуевски ова наплави она наплави а народот од реклами да живее АКО СИ ТИ СОВЕСЕН ГРАЃАНИН ДОЈДИ ИСЧИСТИМИ ГО СНЕГОВ.

Доста мислите дека само членови на сдс сакаат да ги црнат нашите политичари како прво јас сум член на Вмро НП и преку кур ми е од твоие мочковци што се на власт само за рекалми ве бива и читанки на телевизија владата на глуевски ова наплави она наплави а народот од реклами да живее АКО СИ ТИ СОВЕСЕН ГРАЃАНИН ДОЈДИ ИСЧИСТИМИ ГО СНЕГОВ.

Kaj mene nema sneg,koga ke zavrne ke si go iscistam jas mojot bidejki jas kaj sto sum ima zakon a nema takvi kakvi tebe sto samo propagiraat a nisto ne rabotat...

А да не се карате да се соберете утре сите, една радна акција, да го исчистите патот за Попова Шапка. Да се дружите малце? Доста карање!!

Кој закон го имате мајсторе кој закон за извршители или за да го пљачкате народов

Во ред е да се критикува доколку не се исчистени главни патишта по кој се движиме и кои доколку не се исчистени би предизивикале општ хаос. Ама за пред домовите, поблиската околина и споредните патишта не само што по закон сме обврзани, туку би требало да се исчистат освен за сопствено функционирање и во однос на култура на урбано живеење.

А да не се карате да се соберете утре сите, една радна акција, да го исчистите патот за Попова Шапка. Да се дружите малце? Доста карање!!
еве, од мене имаш и фул резервоар, некој друг ќе ти даде џепарац! АЈМО СИТЕ СОБИРАЈТЕ ПАРИ, требаат бар 500 еу ВО НАЈСКОР МОЖЕН РОК! дечкото треба да оди НА ШАПКА!
впрочем, затоа беше темата. и како после да не прашувам кај има најдобра торта?:uvo:

Кој закон го имате мајсторе кој закон за извршители или за да го пљачкате народов

:oftopic:

Vo momentot mene me pljachka Angela Merkel...a snegot moram da si go iscistam bidejki ke dobijam po dzebot...

Во ред е да се критикува доколку не се исчистени главни патишта по кој се движиме и кои доколку не се исчистени би предизивикале општ хаос. Ама за пред домовите, поблиската околина и споредните патишта не само што по закон сме обврзани, туку би требало да се исчистат освен за сопствено функционирање и во однос на култура на урбано живеење.

Можеби лошо ме разбравте јас не барам во дворот да ми го исчистат снегот него на главна улица каде што им е должност тоа.

еве, од мене имаш и фул резервоар, некој друг ќе ти даде џепарац! АЈМО СИТЕ СОБИРАЈТЕ ПАРИ, требаат бар 500 еу ВО НАЈСКОР МОЖЕН РОК! дечкото треба да оди НА ШАПКА!
впрочем, затоа беше темата. и како после да не прашувам кај има најдобра торта?:uvo:
Кенгур, не ми ставај се ти мене сешто уста, мене пари не ми требаат, јас утре одам како и да е, па до кај ќе стигнам ќе видиме :)

Ако се собере една радна акција да го исчисти снегот, ќе има шанси да стигнам.

Така е Бобан, и јас така викам!

Кенгур, не ми ставај се ти мене сешто уста, мене пари не ми требаат, јас утре одам како и да е, па до кај ќе стигнам ќе видиме :)

Ако се собере една радна акција да го исчисти снегот, ќе има шанси да стигнам.

Така е Бобан, и јас така викам!

Mozes i vaka da odis:

Kati-aker-fre.jpg

P.S. Puskata e za nedaj boze...

Мравка таа пушка врапче не тепа бе, а камо ли мечки или на што и да си мислеше ;) . Ме местиш да го кркам стапот :)

vo pravo si ...ne go torta kupi:pos2:

Хехе ок :)

Иначе еве се јавив и викаат дека преку дење на патот поминува чистач на секој саат и само доколку ептен се интензивираат врнеживе ќе има проблем. Иначе според метеоролозиве, нема да се интензивира до утре поручек, така да да тргнам сабајле и најкасно до еден ќе треба да стигнам. Значи работеле овие остај што се жалиме...

Работат, ами како. Туку, во врска со темава...од кај рече дека можит да се купит торта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom