Дали јадете путер од кикирики?

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Не, никогаш не сум пробала ама како што гледам по америчкиве филмови многу бил вкусен...

Н

'Никола'

Гостин
Е немам уште пробано ММЕ, а секој ден туку го гледам во она филмојне.:) И секогаш кога одам до веро или тинекс, си викам сега ќе земам, и нон стоп заборавам. Ај утре.:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Го имам пробано,и не ми се допадна баш нешто...:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Е немам уште пробано ММЕ, а секој ден туку го гледам во она филмојне.:) И секогаш кога одам до веро или тинекс, си викам сега ќе земам, и нон стоп заборавам. Ај утре.:)
Зеде? :icon_lol:

Мене ми е многу убав, го јадам често, ама многу луѓе како што имам читано се алергични на чудово, треба внимание :helou:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Еее баш преѓе јадев, крадев од цимерот :kesa:. Многу поштовам. Утре обавезно одам да си купам од тој америчкиот :).

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Незнам за тој америчкиот ама еднаш пред доста години, кога излезе путер со кикиритки на агроплод пробав и никогаш повеќе!!
Нешто најнајодвратно!!!:jaj:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.773
Поени од реакции
12.237
Пробано, вкусот е за нигде. Печени кикиритки ми се поомилени.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Не го јадам, го уништувам! :pos2:

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Имам пробано само еднаш и морам да признаам дека уште ми е во сеќавање.Балансот на солената и благата компонента во путерот е совршен! Купив еднаш во Рамстор немаше врска со оригиналниов (америчкиот).Алал да им е на Американциве станале махери во брза храна (како и во се друго):smir:

Незнам за тој америчкиот ама еднаш пред доста години, кога излезе путер со кикиритки на агроплод пробав и никогаш повеќе!!
Нешто најнајодвратно!!!:jaj:
Тој од агроплод е катастрофа, нема врска со оригиналот.Сум пробала и други ама и тие се далеку. Стварно штета по супермаркетиве што нема (skippy,и JiF се америчките).На википедија прочитав,во САД 24 јануари бил Национален Ден на путер од кикиритки:vozbud:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Пробав еднаш не знам амерички ли беше, руски ли беше. Си намачкав така на кришка, земам залак, го жвакам 10минути никако да се распадне во уста, само се лепи некако гадно така. Плукам, фрлам кришка и завршив тој ден со пинат батер.

Не велам дека веќе никогаш нема да пробам, напротив, ако наидам на поубав ќе пробам да го поправа утисокот на овој првиот.

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Пробав еднаш не знам амерички ли беше, руски ли беше. Си намачкав така на кришка, земам залак, го жвакам 10минути никако да се распадне во уста, само се лепи некако гадно така. Плукам, фрлам кришка и завршив тој ден со пинат батер.

Не велам дека веќе никогаш нема да пробам, напротив, ако наидам на поубав ќе пробам да го поправа утисокот на овој првиот.
Од тука го купи?

Kajgana Shop

На врв Bottom