Зеде?Е немам уште пробано ММЕ, а секој ден туку го гледам во она филмојне. И секогаш кога одам до веро или тинекс, си викам сега ќе земам, и нон стоп заборавам. Ај утре.
Нормално дека не, пак заборајв.Зеде?
Мене ми е многу убав, го јадам често, ама многу луѓе како што имам читано се алергични на чудово, треба внимание :helou:
Тој од агроплод е катастрофа, нема врска со оригиналот.Сум пробала и други ама и тие се далеку. Стварно штета по супермаркетиве што нема (skippy,и JiF се америчките).На википедија прочитав,во САД 24 јануари бил Национален Ден на путер од кикириткиНезнам за тој америчкиот ама еднаш пред доста години, кога излезе путер со кикиритки на агроплод пробав и никогаш повеќе!!
Нешто најнајодвратно!!!:jaj:
Од тука го купи?Пробав еднаш не знам амерички ли беше, руски ли беше. Си намачкав така на кришка, земам залак, го жвакам 10минути никако да се распадне во уста, само се лепи некако гадно така. Плукам, фрлам кришка и завршив тој ден со пинат батер.
Не велам дека веќе никогаш нема да пробам, напротив, ако наидам на поубав ќе пробам да го поправа утисокот на овој првиот.
За вкусовите дефинитивно не се дискутира ама да го пробаш оригиналниот мислам дека ќе се предомислиш:wink:за жал, да!