Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае некој добар рисејлер за акустични,електрични гитари и опрема по можност шо помала цена за Per Weight!
Па зависи колку кошта ранецот. Ако е под 45 евра не би платил ништо.Друштво планирам да купам ранец преку Амазон да не знаете дали се плаќа додатно овде царина освен поштарината и колку би чинеле?
Некој реселер за рачни часовници? Сакам ваков или сличен битно бел, пластичен..
Па немам пари уште, ке си направам амерички акаунт зошо на нашиве ништо нема...братче од кај толку пари навагаш....јас за 2-3 недели направив 120 долара...после нг тоа...и си порачав мп4 плеер..наочари..наочари...и сеа к** нема работа ништо ?
45 евра е, и не ти е точно ова за производиве, за се постои посебна тарифа, но дури и тие што се ослободени од царина, подлежат на ддв. А ранци имаат 20% царина и 18% ддв (4202 91 10 00 е тарифната ознака, може да се уверите на сајтот на царина). Ако некому за нешто не му побарале да плати, не значи дека на друг нема да му наплатат. Принципот на кој одлучуваат дали некој ќе плати или не е енигма.50 евра не 45....плус тоа е за сопствена примена...и немат царина ранци...книги...цедиња...протеини
И мене денес ми стигна тоа што си го порачавПреска ми стигнаа алките што ги нарачав од mturk парите (нешто ситно имав). Поентата ми беше шо стигнаа на првиот ден што беше назначен како од - до датум.![]()
И мене денес ми стигна тоа што си го порачавиначе ми стигна 5 дена пред првиот датум од-до :tv: и сеа сум среќен
![]()