Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаци драјвери за модемов ама за x64 bit windows , нигде немозам да најдам а не ми се менја WIN од ново
www.google.com
www.motorola.com
Btw, имаш посебна тема ( побарувања за софтвер или нешто слично). Ако сите отвараа теми за што ќе им прдне, кај ни е крајот ?:ne_zboram
Знаци драјвери за модемов ама за x64 bit windows , нигде немозам да најдам а не ми се менја WIN од ново
Да се обратам и овде пред да преземам последна акција. Го имам истиот модем, го користев преку УСБ, а сега земав рутер и сакам да го користам нормално со етернет кабел. Проблемот е сто воопшто не му доделува адреса на рутерот, за проверка го врзав и на ПС преку етернет кабел и ништо ново (нема конекција, нема адреса). Ги пробав сите можни комбинации со иклучувања, рестартирања и слично. Остана уште една работа непробана, ама пред да излезам и да набавам кабел за тоа сакам да прашам да не некој досега од вас имал сличен проблем со истиот тип на модел и дали знае дали кабелот за етернет кој го користи му е стандард или крос?
Однапред благодарам.![]()
Javi se kaj internet provajderot, trebe mac adresata od ruterot da ja prijavis kaj niv.
Barem taka bese kaj mene.
Da. Istoto bese koga probav direktno se mrezniot kabel od modemot do pc-to.
Obicno takva velicina izigravaat kabelskite operatori.
За проблемот со лан портата кај кабелскиот ... зависи од провајдерот - кај Телекабел работи автоматски, кај Кејблтел треба да се јавис кај нив и да им дадеш MAC адреса за да може да работи.