Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1791327474888390ea0e10139105346_MidCol.jpg

Me nervirat ovie turci ovde u topicot i turskite slugi kako tropat gluposti, eve ovie dvajca gi pobedija turcite vo Bosna i go zaprija shirenjeto na islam na balkanot i vo evropa.
Leka nok
Ете ги, вистина..Едниот паси овци на Македонско српската граница, другиот чисти ВЦа во Хашките клозети!! Јаки батиња...

Од 12 век пред нашата ера до 2 век од новата ера значи некои 1000 години, потоа низ раниот и доцен среден век се до инвазијата на турците, значи некои грубо 5-6 века.
отприлике 1600 години имаше Македонска држава.

Како тоа никој не го знае во светот, туку само ти...???
Византиската империја најдолго опстоила, околу 1200 години...
Потоа РИМСКАТА, околу 800 години
Турската или ОСМАНЛИСКАТА , околу 600 години
Австроунгарската околу 200 години...

А ти тука тврдиш дека Македонска држава постоеле цели 1600 години...??? Човек незнае дали да плаче или да се смее од овие твои постови...
Но ти си човек кој исто така тврди ека го зборува истиот јазик со кој зборел Александар ВЕЛИКИ... Така да со тоа се се знае за тебе... Твоите постови се обично :drk:,..

Ете ги, вистина..Едниот паси овци на Македонско српската граница, другиот чисти ВЦа во Хашките клозети!! Јаки батиња...

А бе јаки нејаки, тие им ебаа мамата на муслиманите во Босна... Тие ја створија Република СРПСКА... Секоја чест за нив... А тоа што светските терористи едниот го затвориле, а другиот го бараат ич не ми чуе... Они нивната работа ја завршија... СТВАРНО СЕ ЈАКИ БАТКИ...

А бе јаки нејаки, тие им ебаа мамата на муслиманите во Босна... Тие ја створија Република СРПСКА... Секоја чест за нив... А тоа што светските терористи едниот го затвориле, а другиот го бараат ич не ми чуе... Они нивната работа ја завршија... СТВАРНО СЕ ЈАКИ БАТКИ...
Разликата меѓу хероите и кукавиците е таа што хероите гинат во борба а кукавиците се кријат зад професорски и офчарски етикети!!
И баба ми е јака кога зад себе има илијада војници наоружани до заби, а на другата страна има невооружано цивилно население, претежно жени и деца!!!

Разликата меѓу хероите и кукавиците е таа што хероите гинат во борба а кукавиците се кријат зад професорски и офчарски етикети!!
И баба ми е јака кога зад себе има илијада војници наоружани до заби, а на другата страна има невооружано цивилно население, претежно жени и деца!!!

Не жени и деца, туку МУЏАХЕДИНИ од Арабија и подалеку... Да не беа тие денес цела Босна ќе беше муџахединска... :tapp: Не ми се верува дека ова го збори некој Македонец ПРАВОСЛАВЕЦ...

Не жени и деца, туку МУЏАХЕДИНИ од Арабија и подалеку... Да не беа тие денес цела Босна ќе беше муџахединска... :tapp: Не ми се верува дека ова го збори некој Македонец ПРАВОСЛАВЕЦ...
Јас го кажав моето мислење за „српските херои“.. Херој и кукавица никогаш не одат заедно, а зборовите бегство и криење треба да бидат тотално непознати за хероите, што не е случај со јаките батиња овчарот по јужносрпските ридишта Ратко Младиќ, и Професор Психијатар Д-р Радован Караџиќ!!

Јас го кажав моето мислење за „српските херои“.. Херој и кукавица никогаш не одат заедно, а зборовите бегство и криење треба да бидат тотално непознати за хероите, што не е случај со јаките батиња овчарот по јужносрпските ридишта Ратко Младиќ, и Професор Психијатар Д-р Радован Караџиќ!!

Добро... Твоето мислење и не ме тангира многу, затоа што не ни вреди да се збори... :toe:

Ратко Младић је био млад човек.Током 1990 сасвим је случајно доспео на место генерала војске Републике Српске,зато што је био опеван у песми Филипа Вишњића.Па кад је доспео он је хтео мирним путем да освоји Босну и он је тако играо голф као што пише доле.И тако је једног дана играо је голф по Сребреници и наиђе неки човек каже "Oј Ратко дођи мало код мене" и оде он теко и овај извади нож и хтеде да га убије затим Pатко из самоодбране извади калашњиков и поубија их све.А затим цела Сребреница истрча на улице да доврши Ратка.Затим ратко позове тенкове,авионе и војску,само да га одбране и онда неком неспретном војнику испаде калашњиков и поубија све муслимане.Никаквог злочина ту није било.Затим је прошетао до шуме са неколико пријатеља и до данас није виђен.

:toe::toe::smir:

Ратко Младић је био млад човек.Током 1990 сасвим је случајно доспео на место генерала војске Републике Српске,зато што је био опеван у песми Филипа Вишњића.Па кад је доспео он је хтео мирним путем да освоји Босну и он је тако играо голф као што пише доле.И тако је једног дана играо је голф по Сребреници и наиђе неки човек каже "Oј Ратко дођи мало код мене" и оде он теко и овај извади нож и хтеде да га убије затим Pатко из самоодбране извади калашњиков и поубија их све.А затим цела Сребреница истрча на улице да доврши Ратка.Затим ратко позове тенкове,авионе и војску,само да га одбране и онда неком неспретном војнику испаде калашњиков и поубија све муслимане.Никаквог злочина ту није било.Затим је прошетао до шуме са неколико пријатеља и до данас није виђен.

:toe::toe::smir:

Рука му се ПОЗЛАТИЛА...

Ратко Младиќ беше полковник во ЈНА. За да бидиш примен во воената академија во СФРЈ требаше покрај добар успех да бидиш од подобно семејство и да си докажан комунист со заложба за братство единство. Тие што посебно се истакнуваа напредуваа добро така да во комунистичкиот систем Ратко стигна малце и побрзо од останатите свои колеги од академија до полковник.
Значи имаме еден комуњарски офицер кој стана србски идол.

Се` од тоа стоката четничка треба да се истреби.
Како што гледам, добро на сите им оди во таа намера.

Се` од тоа стоката четничка треба да се истреби.
Како што гледам, добро на сите им оди во таа намера.

:nenene::nenene::nenene: Убаво рекоа во светот постојат 2 неизлечиви работи:
1.Сида
2.Српство
:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom