Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Позади тебе :vozbud: У иста каша:toe: Ете ти го нас,ми летна буквата

Во република Косово живее народ кој не сака да живее под власт на Србија.
А ти велиш дека тие Срби ќе го ослободат тој народ ?!?!?!

На Автономната Покраина Косово и Метохија ќе бидат ослободени србите кои што се подложени на геноцид и истерување од арнаутското племе.

Во република Косово живее народ кој не сака да живее под власт на Србија.
А ти велиш дека тие Срби ќе го ослободат тој народ ?!?!?!

Живее окупатор кој под закрила на западот успеа да "прогласи независност"

И ај оди после мир на балканот.Само да видам кога ке ве викне вашата 2 татковина,дали ке ве гледам на форум или во првите борбени редови....

Делија, Србо кај ви е тој шизикот од војската на Цар Лазар кој имал 100000 луѓе под оружје и ќе го исчистил Косово од Албанци. Да не е сега случајно под јорган планина со своите соборци?

На Автономната Покраина Косово и Метохија ќе бидат ослободени србите кои што се подложени на геноцид и истерување од арнаутското племе.

Живее окупатор кој под закрила на западот успеа да "прогласи независност"

Независноста е фактичка и перманентна и ја отсликува желбата на 90%+ од населението на Косово.
Подобро е да си ја прифатите таа реалност.

E, koa ke prodaes neso za pari so dokument, odi pa kazi mu moe e.
Problemot e drug, so praime so toa so ne e prodadeno, tuka nema resenie, megutoa vlasta vo edna drzava mu sluzi na najmnogubrojniot narod, i greska e politikata na Srpskite lideri so protiv najgolemata sila se praeva pojaki, narodot e ok.

Еден ден злобната империја наречена САД ќе ја снема или ќе се уништи нејзината моќ на владеење низ светот... А тогаш... ...а тогаш... VRACAMO SA NA KOSOVO I U NOVI KOSOVSKI BOJ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То го кажваше уше Маркс, Енгелс, Ленин и Буѓони. Па нив одамна ги нема Русите 3 пати пропаднаа а Америка си стои уште.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom