Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со овие два клипа што си ги ставил погоре, сега со сигурност знам дека НЕ СИ МАКЕДОНЕЦ... А ако не си ни Арнаут, сигурно си Бугар... Нееее, не ми се верува ни тоа дека си... Ти си .... ...неее не смеам тоа смрдливото да го кажам, ама знам дека си и од тоа ПОДОЛЕ...!!!
Luge na evropa i trebaa 50 god da se oporavi od nacizmot...me interesira za kolku vreme balkanot ke se oporavi od albanskiot:smir:
Штрумф е :smir:
Чекај,чекај албанците нацисти?????
P.S ne e strunf TRN vo OKO tuku cisto intelektualno i prakticno so klipovi vi pokaza sto e negoviot stav a vie pocnavte da navreduvate toa ne e ok imate pravo na mislenje na forumov no NE I NEKOJ DA GO NAREKUVAS STRUNF:helou::helou::helou::smir:
Ја се палам на српски пеачки од пинк... то дал ме праи помал македонец ??Tрнот досега ако се палеше на српски зборови,кај ќе му беше крајот...
Меѓу другото,кој е тој Македонец(со мали исклучоци)кој сеуште се пали на српска реч,српска лаж,српски навреди,српски уцени и нив слични...
Ја се палам на српски пеачки од пинк... то дал ме праи помал македонец ??
kako prvo i prvo TRN vo oko e vo pravo pa kako kosovo dobi nezavisnost so nacionalizam...pamtite 2001 konfliktot koga izvrsija etnicko cistenje na makedoncite od tetovskite sela i posle postavuvate ???????
procitajte istorija i videte za prizrenskiot kongres kade uste pred 100i fazla godini albancite go zaokruzile kosovo potoa bitola(togas bitolski vilaet)
zatoa ve molam nemojte taka OK:smir:
P.S ne e strunf TRN vo OKO tuku cisto intelektualno i prakticno so klipovi vi pokaza sto e negoviot stav a vie pocnavte da navreduvate toa ne e ok imate pravo na mislenje na forumov no NE I NEKOJ DA GO NAREKUVAS STRUNF:helou::helou::helou::smir:
Никој не сакаше да остани во заедница со Србите. Ни Словенци ни Хрвати ни Босанци ни Македонци ни Црногорци ни Косовари а неќат ни Санџаклии ни Војвоѓани.
Мора да е трауматична за нив вистината дека сите бегаат од нив, никој не ги сака.
За тебе лично не ми се верува дека воопшто се палиш на женско, ама сепак сите овде знаеме дека УБАВИНАТА ДОАЃА ОД СРБИЈА... Јебига...![]()
Па нормално дека никој нема да сака со нив кога им е обеќано дека ќе им дадат СРПСКА земја за возврат...
За тебе лично не ми се верува дека воопшто се палиш на женско, ама сепак сите овде знаеме дека УБАВИНАТА ДОАЃА ОД СРБИЈА... Јебига...![]()
Не само од Србија, и од Украина. Висат ко гроздови од шипките по баровите.
Море и да го собереш и конзумирашПа нормално... Убавото треба да се види, а не да се крие...
Тамо далееко,далееко крај мора,тамо је љубав моја тамо је Србија! :back: