Roger Brothers - во наши раце

Таа е моја генерација од гимназија. Од Скопје. Незнам што филм е влезена али изгледа сака да биде "славна".

Иначе, чудо. До сега не се појави некој да ги брани.

Абе дечките јес дека не знаат да пеат,срање се али си имат пари и си можат да си праат спотови додека ни "забеганите" седиме пред компјутери и пишиме на форумот за нив:nesum:.Они си уживат у животот,си ги трошат парите и си имат се што сакат.Ах пуста љубомора.:pos::pos:

Леле ама глупави се..за срам...
Ако одат на Евровизија мене до утре ме нема:uvo:

Морони + на нашата богата музичка естрада.

Колкууу не можам да ја поднесам плавата цура што никако не може да си ја порасне косата.:uvo: Играше и кај Боки 13 и каде уште не. Поодвратно створење немам видено до сега.
А за маливе да...точно е дека се ептен уфурани и не верувам дека долго ќе потраат

Абе дечките јес дека не знаат да пеат,срање се али си имат пари и си можат да си праат спотови додека ни "забеганите" седиме пред компјутери и пишиме на форумот за нив:nesum:.Они си уживат у животот,си ги трошат парите и си имат се што сакат.Ах пуста љубомора.:pos::pos:

Speak for yourself ! :wink:

Ср*ње песна, ср*ње деца, ср*ње татко.
Иначе паткарот (слаткар) се гледа дека се повеќе и повеќе пропаѓа чим се решил да учествува во правење на ваков тежок шунд.

Ке им се може дур ја не ги фатам еден ден на улица да ги здрвам од ќотек .. просто ми е срам кога ке ги видам на телевизија, вакви фаци ја брукаат државата бре еј бре еј ..
лол лол лол х) Ако си силен ко тој нааватар шо ти е наебале брат х) :pos2: Олл хеил д принс оф ол сејанс! ВЕЏИТА! :) Мада брат заслужуваат еден така јак ќотек! Тоа е наш бренд! х)

Срање се. Да не се повторувам, на минатите страници се имаат изјаснето многу убаво некои членови.

Тој најмалиот го гледав на А1 рапуваше на Ayo Technology пред некоја вечер. Поголем фалш немав чуено, ама кога стои некој зад нив, кога ги форсира, мора да ги пуштаат:jaj:.

лол лол лол х) Ако си силен ко тој нааватар шо ти е наебале брат х) :pos2: Олл хеил д принс оф ол сејанс! ВЕЏИТА! :) Мада брат заслужуваат еден така јак ќотек! Тоа е наш бренд! х)

Па дур глеав Драгон Бол осеќав дека секој ден станувам се поише и поише како него (злобен, арогантен, желба за убивање ... ) и еден ден отидов на друга планета каде што почнав да тренирам на околу 450 пати поголема гравитација од оваа на земјата, и тренирав тренирав тренирав се дур не станав најсилен во целата вселена, што значи сега можам да се движам со брзина на светлината, да уништувам цели планети и цивилизации, да правам енерџи бластови ... итн ... шо значи роџер брадрс нека му се пазат:pos:

мада ова нема везе со темата ама досадно ми е малку, ај ке идам надвор снешко да правам :pipi:

Сите мангупи имате поздрав од мојот татко, а сите женски и теткици што незнат да беглаат и да прават питулици имате поздрав од мојата МААААААЈКАААААААААААААА!

Дегени најголеми на свет! Брука:kesa:

Леле... па шо дека имаат пари бе???
Многу луѓе имаат па не се ко нив уфилмани....
Жал ми е за децава!

еј не ми се веруе дека 7 стране напишасте за овија ретоси

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom