- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.338
- Поени од реакции
- 505
Zosto Makedonija si e Makedonija i sekogas ke bide shit. Onaa debilkata Aneta Kociski po javniot skandal so ljilja petrovic i onie debilite novinari, ja zatvori biseri bidejki veke nikoj ne ja gledase, ne se izvini javno sto taa bese vinovna za organizacijata na emisijata ne pocuvstvuva potreba da se izvini sto ja razbesna makedonskata javnost togas , pocna da pecati vesnici...a sega so kojznae kakvi vrski stana voditel na moment na vistinata.
Samo kreteni ima po nasiov eter, samobendisani arogantni ama nepismeni moroni koi imaat pari i vvrski pa na toj nacin se pojavuvaat pred tv.
Taa idiotka ne trebase da se priblizi do bilo koj medium psole debaklot , a sto napravija , i dadoa studio i sega e voditelka na kvizot.Nejzina sreka sto ne ja imam videno niz grad inaku kosite ke i gi iskubam!
Samo kreteni ima po nasiov eter, samobendisani arogantni ama nepismeni moroni koi imaat pari i vvrski pa na toj nacin se pojavuvaat pred tv.
Taa idiotka ne trebase da se priblizi do bilo koj medium psole debaklot , a sto napravija , i dadoa studio i sega e voditelka na kvizot.Nejzina sreka sto ne ja imam videno niz grad inaku kosite ke i gi iskubam!