Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Катастрофа! Македонскиов е многу досаден за разлика од српскиот. Прашањата не беа нешто посебно страшни, водителката ти се чини ја мрзе да живее, некако говорот ко напамет научен. Неопуштена, стегната, не знае да направи атмосфера. Дај бе пизда му матер стајте го Тони Михајловски на ваков квиз, не онаква заспана.
Во секој случај, досадно досадно досадно. -.- До водителката е :pipi:

Ама им тргна, со лага. Да не се потрошат ако дадат некој денар:). Водителкава напорна до немајкаде. Мисли дека уште ја води емијата "Бисери" па треба да ја дознае цела судбина. Убаво еден натпреварувач на хрватската верзија и одговори на тамошната радознала водителката. И рече: "Не ме плаќате да одговорам на овие прашања (мислеше на оние кои ги следеа после одговорот)". Инаку ако приметивте кога го поставија последното прашање, мајка му нешто им кажуваше на останатите од придружбата ама тие не се решија да го притиснат тастерот. Така сега ништо од враќање на долгот. А баш сакав да земе некој денар:).

Лелеее закон беше:pos2:Тоа последното...и тоа со мајкава ќе се согласел да и одземат 5 години живот за милион евра:vozbud:И она аплауз му дава:nesvest:Бог да чува:tapp:А па тоа со љубовникот:pos2:Ја издадоа жената дека има љубовник:pos:Се на се добро беше:helou:А па првото прашање-дали турил на некој вода во алхохолот:pos2:умрев од смеа:pos2:

Се заеба на тоа прашање можеше да го рипне или да одговори да кога веќе стигна до таму не беше многу посебно прашање од другите претходни

voditelkata e epten tapa si postavuva nekoi bezveza prasanja i se pravi pola saat muabet.inace ne mi e jasno zosto na primer kako vo srpskata verzija ne go prasuvaat posle sekoe nivo dali sakas da se otkazes ili da prodolzis?kaj nas ko sto vidov ne go prasuvaa tipot:smir:

искрено сварно водителкава е тапа квизов неможев да го догледам од неа и глупиве прашања, вистина тони михајловски е само за ова ама за жал според правата кој им се откупени мора да биде водителка женско сите кој ја имаат лиценцава за квизов имаат водителки:pipi:

искрено сварно водителкава е тапа квизов неможев да го догледам од неа и глупиве прашања, вистина тони михајловски е само за ова ама за жал според правата кој им се откупени мора да биде водителка женско сите кој ја имаат лиценцава за квизов имаат водителки:pipi:

Не бе немора да биде женско глеј...

денес гледам и тоа пола само и не планирам во скоро време да го гледам пак оваа е крш :tapp::tapp::tapp:

па добро е :nesum: ќути и македонциве да направат нешто ,,свое,, :uvo: се преземаат бе

Па првата емисија беше добра..Се надевам дека во нарените емисии ќе има повеќе провокативни прашања..

Финтата е на секое прашање да одговараш со да(без разлика на содржината), ако сакаш пари...

ДА-ако има будали кои ќе се нафатат на тоа,зашто да не!
Не гледам зошто некој не би го оправдувал на квизот никој не е натеран со сила да оде или пак не дошле тие да го земат од дома..
А иначе за другото дали е реалност во тоа дека стварно даваат пари или само да се јавуваат луѓето и таму на столицата ке си стават некој вработени и на крај демек добиле пари....
Пошто на останатите квизови кои се попладне на а1/канал5/сител и слично со годење на зборови во нив не верувам ич дека стварно даваат пари таму е најлесно да го пуштат некој од студиото на линија и да речат дека он го погодил точниот одговор...
милионер 50:00 и ова ми изгледаат пореални...:pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom