Капаче за HTC S710 ... ИТНО Е ПОТРЕБНО !!!

• Креатор на темата Креатор на темата Torte Mobile
  • Време на започнување Време на започнување

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Значи потребно ми е капаче за HTC S710 позади кај батеријата ... еве го и на слика ...

пишете или било каква помош каде да најдам, да се порача, која цена што како ќе ми биде од корист

Фала однапред
throb.gif
throb.gif
throb.gif

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1200x640.
b145682zd5.jpg

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 688x1057.
bekb150262bb7.jpg

Иди во Логин системи,главните застапници за ХТЦ за Македонија :smir:

некро ам не е многу* тоа бе за капаче

*незнам колку е набавна така да не се мешам само прашувам

Се е ужасно скапо за HTC. Пласнитчно капаче 30 евра, батеријата беше 100...
Види во логин системи, тие се увозници за HTC. Ако немаат (а верувам дека немаат), прашај дали можеш да порачаш па чекај месец дена да ти го донесат.
А не ми е јасно, што се случи со оригиналното капаче? Дека некако сепак е капак, не е баш лесно да го скршиш.

Така го земав без капаче ... порачав иначе маска е 30 евра од некро ... ама уште не знаеме точно кои делови од маската одат во тие 30 евра и дали ќе се донесе маската :nesum: на лагер нема нигде :uvo:

принц ... ти нели имаше некое хатеце ... кој модел ти е ?

И јас имам (имав?) S710. Се заеба екранот и сега на сервис е дека во гарантниот рок се заеба. Ова ако не е мојот, добро ќе биде :pos2:

И јас имам (имав?) S710. Се заеба екранот и сега на сервис е дека во гарантниот рок се заеба. Ова ако не е мојот, добро ќе биде :pos2:

Хахаха ... не е твојот ... епа дај ако не побарај таму ако не се прави да ти го купам капачето или цел така расипан ... ај пиши ми :smir:

МОРААТ да го направат или да ми дадат нов (стариот ќе го задржат сигурно ако не се поправа).

А од кај го купи ... и колку пари ... и кај ти го држат и колку време во сервис ?

Го купив појма немам како се вика у една продавница, во Кисела Вода. 23.500. Во промо го држат (гаранцијата е нивна) и веќе е таму месец дена. Уште месец може ќе го нема дека пратен е во странство на сервисирање, они не ги чепкале многу-многу.

Еј ај дај ми бројче или прати ми го по приватна пор. од тоа сервисот да прашам дали имаат капаче :smir:

Дајте ајде ништо не испадна со целосната маска

ДАЈТЕ ПОНУДИ ... БИЛО ШТООООО
bye2.gif
bye2.gif
bye2.gif

Давам чорапи, носени од едната страна само.
Туку, праша во промо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom