ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Кајганџии донираат - операцијата заврши успешно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
храбри момци и девојки на плоштад беа..БРАВО....Тој студ таму што го доживеав за скоро сат вие сте го истрпиле цел ден....за пошитување...:back:

Морам да прашам...дали дечкото вчера пред Бисер ја донираше тоа техниката или сепак си ја зема за дома?..:pos2::pos2::pos2:

Горјан сепак си ја собра техниката :) Не за друго туку нема дома РС зашо е глуп (заеба 3 е сеа кур РС дома :)) и мора на тоа да кисне :)

Б Р А В О !!!
Се најпохвално за Вас деца и за акцијата . Од секогаш сум мислела дека е најлесно да подариш пари или нешто слично, особено ако си во можност ,Ама да се дадеш себе тоа е веќе нешто друго а Вие седејќи на ладното дадовте повеќе од себе уште еднаш БРАВО и само така продолжете горда сум на ваква младина ,Ве сакам .

Дечки, јас сум презадволна. на Плоштад беше интересно, иако сега сум малку настината, ама ќе помине. Битно ми е што акцијата навистина успеа и сугрна сум дека наредниот пат можеме да соберем уште повеќе.

Иако таму бевме од хумана цел, убаво ми беше и дружењето и смеењето и покрај студот и смрзнатините - се одмрзнав после 2 саата седење на парно:)

а да, Плоштад crew, ја сабајле кога станав си ја пеев Логи, а вие?:pos2:

Да си пишам и јас шо си имам да си кажам...

Бисер тимот вчера дефинитивно растуре. Без никакви договори околу дружење или забава, го имавме тоа во доволна количина.А во ниеден момент не останавме незаангажирани, во однос на делење флаери (до последен момент, на аеродромци...со надеж тие шо беа поблиску дека ќе донесат нешто). Дури и пуштивме уште ~400 нови парчиња, импровизирано исечени од мојава невешта рака.
Атмосферата беше исполнета со, шо би рекле филмаџиите „Christmas Spirit“, во ниеден момент не се почувствува некаков негативен набој - и токму поради таа позитивна раздвиженост, луѓето доаѓаа и се интересираа, и тоа покасно вроди со плод.

Само некако ми се промакна информацијата со креветчето...Лана е ѕвер, луѓе! Обезбеди детско креветче! Одеше по луѓено и им ги носеше торбите од на пазар, и му раскажвеше за акцијата :)))

Мими измрзна пак, греотка, ал не ја жалиме, си го имаше момакот до неа, па си се грееја. Ај да не лажам, румот ја грееше! Ада ја декорира масата, ко новогодишна вечера да спремат...и свеќи донесе башка...Се покажа ко домаќинка, ми е зборов. Бушавка такоџе...ми ги спремаше флаерите за сечење, не документираше...ќе ја замолиме некое време да ни ги дајт сликите, ако е расположена за тоа :back: Томислејер со другарчината...другар, вие сте топ деца бре! фатија овие, се растрчаа, цел Аеродром го снабдија со флаери. Од кај му дојде та енергија, појма немам. На крај не испоштова Зевсус - со замашна донација, и добар муабет.

Да бе, за инет тебе последен! Серпико, ко и во поголемиот број на случаи, се ангажираше на сите места. И шо да пишам за него, појма немам. О море, насмеан беше, шармираше на моја територија...и то :)И ако испуштив некого, да ми простите...Едно време, кога се топлевме, не забележав кој дојде.

Та муабетов ми е - ко вчера, одамна не сум имал таков ден. Поминаа тие 5-6 саати многу побрзо одколку шо очекував. И поквалитетно. И се радувам за тоа. И се радувам за донациите и за оние кои ќе ги добијат, и нешто ќе им значат. Толку од мене.

Екипа...ставени се повеќето слики во галерија...се чека да се одобрат, овде не ги ставив бидејќи треба да се линкуваат од некоја локација, а јас мразам да прикачувам слики по цел дена на имиџ веб страни. Се надевам дека админите ќе отворат албум за акцијава и таму ке се стават сликите

Тоа бе Ацид...колку ти платија од Логи за ова :pos2: се зезам...супер си го средил ова

Ахахаха, клипов клоца газови!:pos:

А „Логи“ (што прво беше интерпретирана као „Боби“ па по грешка му ја пеевме на Серпико) за срце ми прирасна. :wub:

Никогаш нема да му купам на своето идно дете играчка од „Логи“. Фобија е у питање :icon_lol:

Еј, шо убаво колективно чувство на топлина се шири после акцијава, баш ми е мило. :)

Шмек за видеово!...
Искрено 200 шмека со разни девојки не можат да ми го заменат ова чувство кое што го имам моментално у себе.
Браво Кајгана.ком

Ај, нареден пат ќе ти испратиме официјална покана. По пошта :)

Официјална покана може за свадба да ми пратиш ако сакаш а за вчера едно нормално прашање ќе завршеше работа и ќе знаеше зашо не помогнав у носење.
Али малце ремет не е на одмет:) Гуд уан:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom