Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе од денешниве...тоа што било поминало...
Еве за мене се СФ,БТХ(стварно сте добри)АТА не се лоши,РАВЕН...и тие
А ЗА ДФЛ мислам дека се тапа(малце поише тапа)
А шо свират???
Бевме ја Таки, Шкот, Јогурт и Игор и го начекавме...Го залупаа асално, ја не мавав гревота ми беше се додека не дознав дека и за мене јадел .....ХАХАХА ДА НЕ БЕГАМЕ ОД ТЕМАТА?!?!?!?!
Одамна сме избегани,али шо кога и така и така ќе ја кантосаат...
Нема врска.
А тоа со стризла...Му се имаше нешо курчено на Ташак(незнам дали го знаеш...Од ГУЦ е)И овој ни две ни три отиде(летово) боксот му го здрви,ама што е најако сите од тој бенд(малтретмент)го искичмија...И така интересно беше за глеање![]()
ne mi lici na takvo deteБевме ја Таки, Шкот, Јогурт и Игор и го начекавме...Го залупаа асално, ја не мавав гревота ми беше се додека не дознав дека и за мене јадел .....
Сеа ја и Џекес само уште го бараме хаха
Слушнав дека пак се составилеspored mene bea Mortality ama za zal ne svirat vise...![]()
Е тие ги неам слушано...Шо свират????
Имаш овластување од звер бе х) Да не чекам до викенд да се видам со него зш ќе забораам х) Иначе ги знам сите тие и ташак и компанијаХАХАХА ДА НЕ БЕГАМЕ ОД ТЕМАТА?!?!?!?!
Одамна сме избегани,али шо кога и така и така ќе ја кантосаат...
Нема врска.
А тоа со стризла...Му се имаше нешо курчено на Ташак(незнам дали го знаеш...Од ГУЦ е)И овој ни две ни три отиде(летово) боксот му го здрви,ама што е најако сите од тој бенд(малтретмент)го искичмија...И така интересно беше за глеање![]()