Zulu.mk - клик & глеј

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен сајт, мада некои програми не ми ги пушта, а тие што ми ги пушта каснат само 10 секунди.

некои канали доколку не ти ги отвара refresh направи на browserot, тоа некад помага. :tv:

некои канали доколку не ти ги отвара refresh направи на browserot, тоа некад помага. :tv:

Да, и кај мене вака треба понекогаш.
Инаку, одлична идеја. Да се надеваме дека нема да се прекине, туку дека ќе се зголеми бројот на канали.

Одличен е сајтот, само мислам дека понатаму ќе го направат „плати-гледај“. :)

BTW, да не има некој идеја дали/како може да се снимаат програмите?

Одличен е сајтот, само мислам дека понатаму ќе го направат „плати-гледај“. :)

BTW, да не има некој идеја дали/како може да се снимаат програмите?
Тешка работа тоа да може да го снимаш, ако сакаш така да снимаш програми ќе ти требе TV картица:nesum:

Тешка работа тоа да може да го снимаш, ако сакаш така да снимаш програми ќе ти требе TV картица:nesum:

А добро, тв картица е друго. Реков да не има некој софтвер што може да снима таков стрим каков што има на сајтот.

Да не знај некој како е за гледање од странство?
Еден другар ми кажа дека засега ќе било бесплатно, ама после ќе се плаќало за гледање.

Super e web stranata samo kolku li transver trosi?:toe:

па малку повеќе цица од даунлоадот.
нема везе, ова е нешто одлично што може многу да им се најде на нашите иселеници во странство!
А и на тие како мене, што се скарани со телевизорот, а сепак некогаш им се потребни А1, Сител, Канал5...

Провери дали имаш најнова верзија од Флеш. Можеш да ја симнеш од тука.
Друго нешто не ми паѓа на памет што би те зафркавало. Така ти е на сите телевизии??

Хммм, нешо заебава сајтов, баш кога ми е најпотребен. Изгледа и нив ги изненади снегот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom