Семинарски, состави, есеи, задачи

Член од
26 август 2010
Мислења
27
Поени од реакции
9
Дечки да не има некој есеј на тема Државјанството како взаемна врска меѓу државата и граѓаните ако има некој нека пише ми треба брзо

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ми треба семинарска на тема Ритуалноста во Дионисовиот театар,ако има некој нешто или знае од каде можам да најдам,нека каже... само ако може побрзо.. позз

Член од
13 октомври 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
Ми треба семинарска на тема Банкарски Подсистем, има некој?

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Некој да има пауер поинт презентација да ми ја прати (нема везе тема, било каква само да е направена од него) ми треба хитно! :)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
ми треба семинарска од книгата The purpose driven life... хелп

T

Tetro

Гостин
Некој да можеше да ми најде збирка задачи (решени/ нерешени) од областа на Хидраулични машини или Турбомашини. по можност пдф.
Ако нема Македонска, може и српско/хрватски, Италијански, Фракцуски, Германски, Англиски, Руски, Бугарски, Шведски.

S

smart ass

Гостин
Некој да можеше да ми најде збирка задачи (решени/ нерешени) од областа на Хидраулични машини или Турбомашини. по можност пдф.
Ако нема Македонска, може и српско/хрватски, Италијански, Фракцуски, Германски, Англиски, Руски, Бугарски, Шведски.

Туу абе на кинески има...разбираш:)

Имам нешто на ПЦ....ПП

Член од
26 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
Здраво!
Ми треба есеј од 3-4 страни на слободна тема.
Кој има нека ми пише пп ќе му пратам е-маил . Фала :smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ми треба краток есеј, на тема Поим за Акции. Во вид на лично, субјективно мислење да биде опфатена нивната карактеристика, значење и придонес за нашиот (новиот) високоразвиен економски свет, со нејзините позитивни и негативни страни.

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Дали има некој есеј на тема:Како ја гледам државата во иднина?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.534
Поени од реакции
2.700
Ми треба некој што изработува проектни за матура во областа на економијата.Кажете цена и кој може тоа да го направи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom