Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да не има некој есеј на тема Државјанството како взаемна врска меѓу државата и граѓаните ако има некој нека пише ми треба брзо

Ми треба семинарска на тема Ритуалноста во Дионисовиот театар,ако има некој нешто или знае од каде можам да најдам,нека каже... само ако може побрзо.. позз

Ми треба семинарска на тема Банкарски Подсистем, има некој?

Некој да има пауер поинт презентација да ми ја прати (нема везе тема, било каква само да е направена од него) ми треба хитно! :)

ми треба семинарска од книгата The purpose driven life... хелп

Некој да можеше да ми најде збирка задачи (решени/ нерешени) од областа на Хидраулични машини или Турбомашини. по можност пдф.
Ако нема Македонска, може и српско/хрватски, Италијански, Фракцуски, Германски, Англиски, Руски, Бугарски, Шведски.

Некој да можеше да ми најде збирка задачи (решени/ нерешени) од областа на Хидраулични машини или Турбомашини. по можност пдф.
Ако нема Македонска, може и српско/хрватски, Италијански, Фракцуски, Германски, Англиски, Руски, Бугарски, Шведски.

Туу абе на кинески има...разбираш:)

Имам нешто на ПЦ....ПП

Здраво!
Ми треба есеј од 3-4 страни на слободна тема.
Кој има нека ми пише пп ќе му пратам е-маил . Фала :smir:

Ми треба краток есеј, на тема Поим за Акции. Во вид на лично, субјективно мислење да биде опфатена нивната карактеристика, значење и придонес за нашиот (новиот) високоразвиен економски свет, со нејзините позитивни и негативни страни.

Дали има некој есеј на тема:Како ја гледам државата во иднина?

Ми треба некој што изработува проектни за матура во областа на економијата.Кажете цена и кој може тоа да го направи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom