Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
A тове Тарабунов дали има нешто роднинска врзка со тоj Тарабунов мислам Ванчо коj беше директор на ТВ в Скопиje,да не му е син?
да син му е на Ванчо Тарабунов

Баш супер.. dido1302 жирино е безобразно без разлика дали некој од нас го рекол тоа или не. Како прво оној дебелион незнам како се вика се изразува со многу недолични зборови (за пред камери) на пример ти си кошмарот од мојот сон сношти или намали ги килограмите и слично. Наместо ти си кошмарот може не те бива брате или кратко не или за килограми може да му рече културно супер пееш од мене имаш да ама малце треба да одиш во теретана да повежбаш на тие справите, а не безобразничи имаш многу килограми. Или онаа женскана види како си облечена. Од кај му се меша таа во џепот?? Може нема пари леп да јаде а таа облеката. Таа нека е идол па ке напраи пари и ке се облечи после. Неможе секој да направи пластични операции на градите, усните, носот, задникот и секое делче од телото, да реди наградби на косата и да се облекве. Може овие горе наведени примери од безобразното жири не беа кажани кон страна на Македонски натпреварувачи ама сепак. Жирито не треба да му направи нешто лошо на Македонски натпреварувач за да е безобразно.
Жирито е право. Не може да не се чуеш што за пејач си и да одиш на кастинг. Ако немаш вид, трјабва да пееш SUPER, за да минеш по натаму.

Еве ми го постот, јас се чудав каде ли заминал. Во погрешната тема сум го постирал. :)

Јове_Бт напиша:
Гледав, нема да искоментирам за настапот на нашите кандидати него за жирито од кое сте сите воодушевени. Жири составено од четири ''судии'', двајца пасивни, еден трол и еден Сајмон Коуел wannabe. Од лево кон десно, лево девојка во раните дваесети, најверојатно нема но сепак ставена во жири за да не се запостават немите лица во музичката индустрија, интересно. Малку подесно го имаме Хамлет, to be or not to be... стручен коментатор на кечери веќе 2 децении со одлични познавања на чалгите и ошто сета музика. Со реден број три е кандидатката која победи на Преживеан. Со парите кои ги освои од реалното шоу си направи четири пластични операции и сними спот. Поседува одлични вокални способности на кои и подзавидела и Витни Хјустон. Четврт член на жирито е Сајмон Коуел, но синхронизиран на блгарски. Тие ќе оценуваат кој знае да пее... :УАУ: Ова е подобро и од ОТ.

Кул, ептен. Ќе гледам пак, абсолутно.

Да најдеа постручно жири и супер.. доаѓа кандидат се мачи пее најпознати американски хитови, онаа со напумпаната уста му вика НЕ. Доаѓа фолкер зима треска глупости на бугарси, му вика ДА, ајде се гледаме во Софија.. свашта..:tapp:

Не ми се допаднаа ни тие што влегоа за аудицијата во Софија, ниеден од кандидатите нема шарм и стас, дури и таа од Мак Ѕвезди ланското влезе, а таму беше најбезлична.
како концепт е интересно и се надевам ќе биде, али не знам - аудицијата и кандидатите од Македонијха не ми се допаднаа многу.
И јас морам да си кажам - КАРОЛИНА е најпопуларната пејачка во Бугарија, затоа и беше посветен дел од ова издание на ИДОЛ :vozbud:

Не ми се допаднаа ни тие што влегоа за аудицијата во Софија, ниеден од кандидатите нема шарм и стас, дури и таа од Мак Ѕвезди ланското влезе, а таму беше најбезлична.
како концепт е интересно и се надевам ќе биде, али не знам - аудицијата и кандидатите од Македонијха не ми се допаднаа многу.
И јас морам да си кажам - КАРОЛИНА е најпопуларната пејачка во Бугарија, затоа и беше посветен дел од ова издание на ИДОЛ :vozbud:
Е тој последниот шо влезе признај добро пееше. Со гитарчето.

Па убаво пееше и може ќе се покаже понатака како најдобар, не знам, ќе видиме, али за прв впечаток, ниеден од нашиве не ми изгледа како следен музички идол.
Всушност кога ќе видиш, сите овие што се пријавуваат на аудиции, не изгледаат како идни музички ѕвезди на прв поглед, понатака се докажуваат, се подготвуваат

Најинтересно ми беше на крај. Таа бугарката со бузите како Дејвид Робинсон се запали на нашиот. Му вика ајде оште малку (да уживала госпожата :pos:). Па после кога ќе одат во Бугарија ќе го викне кај неа да преспие (еми зашто то да не ужива момичето:pos2:).Тоа е еден од благодетите на жирито. Кога веќе бугарите неможат да ги задоволат, барем нашите нека го сторат тоа. Па може и ќе и спласне силиконот на устата од толкава возбуда:kesa:

Ќе да му е нешто на Ванчо нешто тој Тарабунов:)

фатив пола негде, не можам да кажам дека се разочарав од Бугарите пошто нивните подмукло претенциозни испади се секогаш за очекување.
Тој Јованов проба да им упика у шупак со тој муабет “ние сме сшто’, на крај испадна ебан и тоа е тоа.

Одјавната шпица со кадрите од споменикот на Тито и графитот за Љубчо беа момент вишок за памет за друг пат....баш мислев дека се оправиле и дека бар ќе помине без провокации ама тоа е.

И јас мислам не е често презиме, ама ако е тој требаше нешто народно. Јас приметив дечкиве ко да се срамат да пеат народно се запнале забавно та забавно. Инаку Наталија е ко Тито само се пријавува, има супер глас ама многу ми е утепана во фацата :kesa:

Ова е верно, овде во Бугариjа има повеке фенови и од Тоше.

Најинтересно ми беше на крај. Таа бугарката со бузите како Дејвид Робинсон се запали на нашиот. Му вика ајде оште малку (да уживала госпожата :pos:). Па после кога ќе одат во Бугарија ќе го викне кај неа да преспие (еми зашто то да не ужива момичето:pos2:).Тоа е еден од благодетите на жирито. Кога веќе бугарите неможат да ги задоволат, барем нашите нека го сторат тоа. Па може и ќе и спласне силиконот на устата од толкава возбуда:kesa:

Ова беше од кастингот во Софиja, т.е. тие веке се во Бугариjа. Инаку таа е омажена со дете, надали ке му излезне касметот. Инаку убаво пееше. Мислам далеку ке стигне.

За сега фаворитот ми е Ели Раданова:

да син му е на Ванчо Тарабунов
Ванчо е голем со златен глас.Сум му голем фен еле па на следнава песна
Коj знае да каже нешто повеке за него.Уште ли е директор на ТВ со што се занимава?

Ајде дечки направе флаг на ова видое зашто по ова што ќе го видите е чиста бугарска пропаганда и нема ништо од музика. Се е ова смислена политика која оваа власт го дозволува со една цел да не бугаризират.

...ова видое зашто по ова што ќе го видите е чиста бугарска пропаганда и нема ништо од музика. Се е ова смислена политика која оваа власт го дозволува со една цел да не бугаризират.

Mалце да не претеруваш. Ова е музичко шоу а не е некоја насилна пропаганда. И сеа ако го гледаме ке бидеме Бугари? :tapp:

Mалце да не претеруваш. Ова е музичко шоу а не е некоја насилна пропаганда. И сеа ако го гледаме ке бидеме Бугари? :tapp:

Не не, туку ако учествуваме а таму сите преставници се прикажани дека се од бугараија што автоматски македонските учесници који ќе се пријават ќе биде дека се бугари. Тоа е пропагандата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom