Наша TВ

• Креатор на темата Креатор на темата Anonumuss
  • Време на започнување Време на започнување
има го кај насу кочани....
пс. коментаторо на француското првенство е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: никој не може вода да му носе !!!!!!!!!!!

ееј.. како ја има?? на кој кабелски оператор си ти ??

пс.. на Астра ја нема..

Даваат добри емисии и ги гледам Истрагата покажа,Архиви на руска историја ,Megastrucures и Француско Првенство

amatersko sraneje kako i site mak tv.a za sodrzina da ne zborime katastrofa nisto nema.

Наша ТВ.Подобра од Сител и Телма.Полоша од А1/A2 и Канал 5.:toe:

Наша ТВ.Подобра од Сител и Телма.Полоша од А1/A2 и Канал 5.:toe:

Се согласувам, но само во едно нешто не... Наша тв од А2 мене ми е подобра. А инаку е добра телевизијата и ми се допаѓа техниката. За кабелски канал е супер.

Е како викаат НАША ТВ - национална и сателитска телевизија, кога оваа ТВ ја нема на сателит?

Се согласувам, но само во едно нешто не... Наша тв од А2 мене ми е подобра. А инаку е добра телевизијата и ми се допаѓа техниката. За кабелски канал е супер.

Полоша од Канал 5 и Канал 5 плус и од А1 и од А2... Подобра од сите други!

Добра програмска шема си имаат луѓево.
Star Trek Voyager никогаш не го пропуштам. Го даваат Понеделник-Среда-Петок во 19:30.
VOY_head.png

VOYcrew7.jpg

Amatersko sraneje kako i site mak tv.a za sodrzina da ne zborime katastrofa nisto nema.abe koja tehika vie voopsto ne znete so e tehika i tv i kako treba da bide tv .vi se molam. pak ke povtotam.za nigde se.Amatersko sraneje kako i site mak tv.a za sodrzina da ne zborime katastrofa nisto nema.

amatersko sraneje kako i site mak tv.a za sodrzina da ne zborime katastrofa nisto nema.

Amatersko sraneje kako i site mak tv.a za sodrzina da ne zborime katastrofa nisto nema.abe koja tehika vie voopsto ne znete so e tehika i tv i kako treba da bide tv .vi se molam. pak ke povtotam.za nigde se.Amatersko sraneje kako i site mak tv.a za sodrzina da ne zborime katastrofa nisto nema.

5 дена поминаа само и ти истото го кажа. :tapp:

Него ОК се онака. Имаат желба за повеќе а колку успеат тоа не се знае. Им пожелувам секако подобрување зашто нема никакво добро во лошиот квалитет на нашите канали.

често гледам.има убави емисии:пулс,мокош,јади бурек..итн..:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom