NBA на АЛФА телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonumuss
  • Време на започнување Време на започнување
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Како што реков пред пола година, Љубо доаѓа у Алфа и ќе има НБА на АЛФА ТВ.
Колку сум среќен немам појма хеј. Уште Љубо да коментира и наредена е.
Замислете вечер у 2 почиња НБА и само слушаш (го цитирам) "Добро вечер Дами и Господа ова е НБА на АЛФА телевизија". Дај Боже.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Јас мислам да му испратиме еден Кајгана подарок за Нова година на Алфа :)

стварно е звер Љубо,ни еден коментатор не го поштуем и не сум го очекувал како него за вечерва...секоја утакмица ја прави интересна,дава некој посебен зачин на неа со што ја прави вкусна за гледање...него да му даат да коментира нашава лига има да се зголеми гледаноста за 80%.:vozbud:

Сега и не се толку бомбастични утакмиците...Најбитно да има преноси од Плеј офот и олстар викендите:)

Аааа..Лејкерс - Бостон на 25 декември :).Не верувам дека ќе даваат секој ден највероватно ќе даваат само викендите

Вејд против Коби. Не е лошо за старт

Добро е и една неделно за почеток со оглед на тоа колку се скапи правата за НБА.

Одлично ако е така,а посебно Љубомир Николовски да коментира.Конечно оваа година на нашите медиуми можеме да ги следиме сите побитни спортски настани и натпревари,без разлика дали е тоа фудбал,кошарка или некој друг спорт.

BRAVO ZA ALFA,Iskreno se nadevam deka Ljubomir Nikolovski ke bide i komentator.Tipot e LEGENDA. on ja izmisli legendarnata fraza "raka na srce"
pozdrav

О јеееееееееееееее
Лејкерс на премиерата на Алфа
О јеееееееееееееее

:back:

Не коментира Љубомир Николовски...

Некој нов имаат ...Перо мислам дека се вика...

Не беше лош али превише тупи со статистики....

дај кажете кога има утакмица на алфа или пак на некоја страна кај што има тв програма за да не ве замарам секогаш :D

Steta sto nema da komentira Ljubomir,najdobriot komentator na nasive prostori koj nekogas postoel e tokmu toj.

No sepak bravo za ALFA,konecno po nekoe vreme NBA kaj nas.

Inaku znaete nesto za Ljubomir??Se izgubi covekot go nema na niedna TV kaj nas...:toe:

дај кажете кога има утакмица на алфа или пак на некоја страна кај што има тв програма за да не ве замарам секогаш :D
Вечерва во 2 по полноќ вистинско уживање, Бостон - Кливленд .

п.с. Каде е проклетата NBA TV на Телекабел и дали имаат намера да ја вратат ?

Ja nema,izgleda so prikazuvanjeto na NBA na ALFA,ja isklucile:tapp:Inace top bese,pregledot na site utakmici i navecer imase po nekoja da se gleda:wink:

Inaku znaete nesto za Ljubomir??Se izgubi covekot go nema na niedna TV kaj nas...:toe:
Љубо беше закон, и да, еден од најдобрите на овие простори, па и пошироко, го владееше и англискиот и неколку allstar натпревари ги коментираше во живо од арените во Америка и знаеше на дел од натпреварите да земе некој од играчите како кокоментатор. Ми текнува на Хидо Туркоглу, искоментираа 3 четвртини заедно за време на еден од allstar натпреварите, башка што направи голем број на интервјуа со тогашниот играчки кадар на NBA, ми текнува ги тераше да испратат поздрав до Македонија, ниеден не ни го погоди името .
Мислам дека подолго време живее и работи во Америка .

п.с. Ми текнува на еден од неговите олд скул '' бисери '', го кажуваше целото име на Вебер, цитирам : '' Mayce Edward Christopher Webber, III . . . ( мала пауза ) . . . божем крал да е . :D
Ja nema,izgleda so prikazuvanjeto na NBA na ALFA,ja isklucile:tapp:Inace top bese,pregledot na site utakmici i navecer imase po nekoja da se gleda:wink:
Па и Телма даваат Серија А, па и на ОБН ја гледаме, плус ретко се поклопуваат термините од Алфа со NBA TV, а и преносите од Формула секогаш оделе на Канал 5 и RTL . :toe:

Абе луѓе Љубомир Николовски е директор во Алфа ТВ, која Америка, која Австралија, а овој сега што коментира е Перо Момировски кој и не е така лош.
Вечер опасна утакмица од 2:00 Бостон : Кливленд.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom