Германците немаат доволно вера после се што се случи во втората светска војна на Хитлер!!!
a zosto ti tolku gi kritikuvas niv, nemoj da gi kritikuvas, i da im gi vrlas greskite na lugeto posebno ako i ti samiot gi imas a dali ti imas dovolno vera,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Германците немаат доволно вера после се што се случи во втората светска војна на Хитлер!!!
Незнам от кај ти е ова лажново ? сам ли го мислеше ? лол
Што нема да измислите cccccccc
Едит:
Предупредив и на прашања за Ислам ..
Без бош муабет .. темите Прашања за Ислам и Христијанство се исклучиво за поставување на прашања и одговарање на истите .. :smir:
http://codexsinaiticus.org/en/
аргумент дека тоа погоре е лажно?
или го имаш преводот на Кодекс Синатикус ?
Ако имаш време , провери нешто и тука! :smir:
Код:http://codexsinaiticus.org/en/
--- надополнето ---
превод ?
Пробај да го прочиташ на јазикот кој е напишан за да го сватиш
Но секако треба да го знаеш тој јазик
па ако разбираш провери на оној линк погоре!
Реков за жените cccccccccc , погледни во Вистинската Библија
As it survives today, Codex Sinaiticus comprises just over 400 large leaves of parchment -- prepared animal skin -- each of which measures 15 inches by 13.6 inches (380 mm by 345 mm).
Има мнгоу библии , преведени , но една е вистинската и старата!
Се вели дека не се совпаѓа со денешната , но не целата!
А чекај уствари што сакаш сега да докажеш ? Јас ти кажувам да ја прочиташ најстарата библија и најкоректната!:se_ molamThe world's oldest known Christian Bible goes online Monday -- but the 1,600-year-old text doesn't match the one you'll find in churches today.
Кај спомнав дека е лажна лол ахххахаах?znaci ovaa sto ja poseduvate na makedonskie laznaa aaaaaaaa a koja e vistinskata biblijaa daj kazimi da ja najdam da ja procitam..
Така се вели , види погоре
А чекај уствари што сакаш сега да докажеш ? Јас ти кажувам да ја прочиташ најстарата библија и најкоректната!:se_ molam
Кај спомнав дека е лажна лол ахххахаах?
значи алудираш на тоа дека денешнава е лажна .. ?... погледни во Вистинската Библија