Преродба

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки за разлика од другите влади...оваа е каде каде подобра...тејк а рест..од инат да зборите..изедете си го г'**т...позз

A ти вака ко стар познавач на владите во Македонија, добро ја процени ситуација а? :pos2:

A ти вака ко стар познавач на владите во Македонија, добро ја процени ситуација а? :pos2:
Дечкото има цели 15 години.
И ги знае сите влади од 2004. навака.
Верувај во неговиот критички осврт:nesum:

Дечкото има цели 15 години.
И ги знае сите влади од 2004. навака.
Верувај во неговиот критички осврт:nesum:

Имав вакви дечки во мојот град...и мене своевремено ме тераа да бидам ваков. Има даваа 250 денари, 20 плакати, кофа со лепак и четка. И им викаа - ние сме најдобри, ние сме традиција во овој град, се шо е од нас - е најдобро....

„Јас сум една и едина ваша партија, да немате други партии освен мене“ - прва партиска заповед:pos2:

И што сега?Констатиравте дека оваа влада не е ништо подобро од претходната-т.е.исто г***о(нешто што долго се кажуваше но овците заслепени од преродбата но одрекуваа).Што сега-што ќе превземете во врска со тоа?Ќе гласате за опозицијата и пак во круг?Време е за нешто по радикално-вака веќе не оди...

Гарфилд

Ај лоф Гарфилд:vozbud:

Педерче е овој бе, ме сакал, ужас - Гарфилд

Чак, неЧак, не не чакосуј сеа и ти. Терај Мајк хакаби, се виде.

Ти што предалагаш, ама прв, како наш предводник.

Демократски е да го кажеш она што го мислиш, исто така убаво е човек да е самокритичен. :)

ДЕЛА, А НЕ РЕКЛАМИ!

Ааа, мило ми е. :smir:
А за ова со зголемениов фонт си Еееептттееннннн многу во право! :wink:

Акт - дефиниција в ликовната уметност е сосем нешпто друго од политичката, ама и едното и другото може да се интерпретира како голотија (дали на тело, дали на етички вредности)!

Чак, неЧак, не не чакосуј сеа и ти. Терај Мајк хакаби, се виде.

Ти што предалагаш, ама прв, како наш предводник.

Брат шега на страна-јас само кажувам дека ова е вртење во круг-две децении тапкаме во место...
Што ќе направиме?Нај озбилно прашувам-што има да се направи?Или едноставно да се помириме?

Фрли го првиот камен, покажи накаде, јас имам капришта спремни, ги фрлам кајгоде и по којгоде го думам за антипротивност, ама ако знаеш поарно, посочи.

И што сега?Констатиравте дека оваа влада не е ништо подобро од претходната-т.е.исто г***о(нешто што долго се кажуваше но овците заслепени од преродбата но одрекуваа).Што сега-што ќе превземете во врска со тоа?Ќе гласате за опозицијата и пак во круг?Време е за нешто по радикално-вака веќе не оди...
Не, поената е да се излезе од тој зачаран круг.

Значи, и слепец више прогледа дека и двете опции ни се исти курац. Време е за трета, поинаква.
А, таа се раѓа само низ радикализација.

Фрли го првиот камен, покажи накаде, јас имам капришта спремни, ги фрлам кајгоде и по којгоде го думам за антипротивност, ама ако знаеш поарно, посочи.

ne zaebavaj, nema nikoj veke za "mavanje"..... :) Makedonija podolgo vreme e mrtva....samo seuste im e nezgodno da i kazat.....cekaat sama da svati...:)

Радикализација?Појасни-зошто занаеш кај нас зборот радикализација одма на револуција асоцира и ќе почнат да се поплукуваат в ,,пазуви,, читателиве:pos2:

Не, поената е да се излезе од тој зачаран круг.

Значи, и слепец више прогледа дека и двете опции ни се исти курац. Време е за трета, поинаква.
А, таа се раѓа само низ радикализација.

Со радикализација можеш да срушиш влада ама за кого ќе гласаш на следните избори?

Радикализација?Појасни-зошто занаеш кај нас зборот радикализација одма на револуција асоцира и ќе почнат да се поплукуваат в ,,пазуви,, читателиве:pos2:
Епа, јеби га.
Со храброст на зајак, нишо не се прави.

Ипак да си се држиме до онаа, Ведена глава, сабја не ја сече :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom