Andreev Fashion презентс...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
aaaaaaaaaa a tebe ne ti e dosadno da setas po forumi i da jades kaka za lugeto?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aknem ti ga ... I na tebe andreev da ne ti ja napolnilA ustata so KAKA, pa samo toa ti se vrti u glavata sega...

а вие сте "манИкенките" на Андреев??

kako mozes vakvi glupi prasanja da postavuvas,, tiiii... koj ke stoi na stranata na Andreev, ako ne negovite MANEKENKI, so golemi bukvi :)

*** NOVO * * *
bidete modeli na Mrs.Andreev, oti ce vi ja doznae PI adresata:pos2: i ke ve hakne

Ајде Андреев Фешн Најт
http://www.strumicain.com.mk/images/clubs_gallery/select/2009/Andreev - Fashion Night/index.html

Известување
Денеска хакерите на Андреев порано извршија напад врз Кајгана поради тоа беше и настанатиот прекин со повеќе информации ќе се обратиме во вестите во 22Ч
П.С Трн не монтирај такви слики хакер4ињата на андреев ќе ти ја дознаат ип адресата а адресата на живеење и ќе видиш после:helou:

Кои од девојките на сликите се Викториус?
picture_454.jpg

picture_447.jpg

И еве ја верната публика на македонскиот фешн-гуру
picture_398.jpg

Да ми дадат да бирам некој од нив, прилично долго би се мислела кој.

Кои од девојките на сликите се Викториус?
picture_454.jpg

picture_447.jpg

И еве ја верната публика на македонскиот фешн-гуру
picture_398.jpg
добро бе, само јас приметувам дека им е катастрофа шминката или другиве се воздржани од коментари?
јес дека сум машко и не се разбирам многу ама де да направиме хуманитарна акција и да им купиме огледалце да се видат
можеби ќе приметат дека нешто не е во ред:toe:
и пази го типов со веш мајца бее:tapp: нели му кажала мајка му дека е срамота навечер да испаѓа во кафичи по веш, или пак сака да ни ги претстави неговите убаво исцртани мускули:kesa:

Најпрво сакам да се извинам на жените и децата за вулгарностите во следниот текст. Сакам јавно да ве замолам сите да престаните да ставате линкови со слики од она грдилоно, Зоки или како и да се вика, абе да му ебам мајката, ми се повраќа ко че го видам, кој кур го праеше, ко не го свршил врз камен татко му, поарно в чорапа да го турел ебаму босио, па и глуп, па и пишти ко че зборува, у курац нека оди нека оди на некое Total Makeover Show - Animals getting human faces или слично.....

Не мрзи да коментираме веќе. Се изморивме од пишување, а сеирот е непресушен... :vozbud:

Него, види само колку се усогласени модните гуруа. Гејот од лева страна во рамбовка, а другите, кој со џемпер, кој со шалче... Да не знаеш дали надвор е -15 или +35.

Не мрзи да коментираме веќе. Се изморивме од пишување, а сеирот е непресушен... :vozbud:

Него, види само колку се усогласени модните гуруа. Гејот од лева страна во рамбовка, а другите, кој со џемпер, кој со шалче... Да не знаеш дали надвор е -15 или +35.

Ти не опинај, оти ти се собираат. Знајш, ќе ја искористат приликата и геј парада околу зграда кај тебе во меѓувреме дури те "тепаат". Оти толку педери на едно место собрани.. ретко.

добро бе, само јас приметувам дека им е катастрофа шминката или другиве се воздржани од коментари?
јес дека сум машко и не се разбирам многу ама де да направиме хуманитарна акција и да им купиме огледалце да се видат
можеби ќе приметат дека нешто не е во ред:toe:
Па ова е дело на Андреев,што те чуди?:icon_cool

Сите се кој од кој, само овај третиот (со дуксерот) е малце посалам...
Овај со рамбовката не го знам, вториот сите го знаете пичка ли му материна, третиот е одбојкар (Ристе мислам дека се вика, за Фершпед игра) и овај последниов и он е нешто навлезен во некој филм, има бутик (сигурно од кај него се снабдува Mrs. Andreeva)...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom