Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓево се закон. Единствено тие го имаат протумачено третиот и најнепознат ред од каменот од розета.
тоа Трнот знаи ...... само го мрзи да работи ...
...
Ама има и такви што нивната работа ја оценуваат како не научна без факти што е жално
Абе има и такви што се откажале и од Александар и од целата наша светла историја и се само Словени...Секакви будали игнорантни има.Ама има и такви што нивната работа ја оценуваат како не научна без факти што е жално
...Па да Ада .Го преведоа целосно текстот и мислам дека ќе биде многу интересноАбе има и такви што се откажале и од Александар и од целата наша светла историја и се само Словени...Секакви будали игнорантни има.
Јас верувам дека салата ќе биде преполна, и знам дека Бошковски и Тентов имаат итекако што да кажат, а истото да биде поткрепено со цврсти научни докази.
Патем, не знам дали ќе биде дозволенио снимање, но ако е, тогаш би било голема штета да нема видео запис од предавањето.
Значи, предавањево ќе биде као завршница, сублимирање на нивниот досегашен научен труд?...Па да Ада .Го преведоа целосно текстот и мислам дека ќе биде многу интересно...
Абе има и такви што се откажале и од Александар и од целата наша светла историја и се само Словени...Секакви будали игнорантни има.
Јас верувам дека салата ќе биде преполна, и знам дека Бошковски и Тентов имаат итекако што да кажат, а истото да биде поткрепено со цврсти научни докази.
Патем, не знам дали ќе биде дозволенио снимање, но ако е, тогаш би било голема штета да нема видео запис од предавањето.