P
Princ
Гостин
Симоновска, што стана? Се распраша? 17 Декември е веќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го известиле веќе премиерот .
Другарка ми најдобра, е активист во црвен крст и мајка и работи таму. Таа ми рече дека доколку имаме проблеми, во врска со домот, тогаш дека секој ден можеме да ги донесеме работите таму, тие и онака ги носат во 11 Октомври. Сеедно е, ако ако не успееме дикретно, ќе мора во Црвен Крст. Асид, што напраи ти со оваквото? Со невладината организација? Ајде, види се со нив, па да вртам утре во домов... :smir:Кажувајте побрзо... Директ до 11 Октомври, или преку Црвен Крст?
Немирна ми се чини дека е активист во Црвен Крст. Ќе ја потпрашам неа...
Edit:
Сега дознавам дека Немирна не е во Македонија.
Има ли тука некој активист на Црвен Крст? Утре да се видиме неколку души и да се договориме како ќе иде целата акција. Ајде, побрзо.
Серпико да... Во Црвен Крст носат од пасти за заби, сапуни, брашно, зејтин, ќебиња, јакни, паштети... Абе чуда... И да! И јас нешто вакво мислам дека е доста обележувачко, дека работиме како организација. На ист ден во исто место-топ! Се пријавувам за локален прибирач на работите за Карпош, Козле, Влае, и Капиштец .Нека го премиерот.
И не мора секоја акција да оди за 11-ти октомври, при толку многу установи во кои може да се донираат работи.
Јас сум на идеја да одиме со црвен крст, национална кампања покрената на Кајгана форум. Принципот на организација е следен: во секој град волонтер собира на едно место продукти (значи, мислам дека за црвен крст доаѓа се во предвид, ако не може да дознаеме, нели? ) и на точно одреден датум во исто време, во што повеќе градови во Македонија Кајганџии одат до црвен крст и донираат.
Медиумски ќе е покриено, за да инспирира и мотивира слични акции, а не за лична промоција. И добро е да го направиме час поскоро, иако ќе треба отприлика по мои проценки 7-10 дена за истото.
Ако се прифати концептот, пријавувајте се за локални претприемачи.
Па после ќе дефинираме датум.
Ајде,
ако треба и флаери за по школи ќе обезбедиме.
Кајгана, helping people.