Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Ги мразам луѓето од било кој град што студираат у Скопје, ете им новоотворени факултети нека си идат у своите градови.

Јас ги мразам скопјаните кои ги мразат луѓето од другите градови без никаква причина(сите имаме подеднакво право на градот). Градот како град не го мразам, убав ми е.

Ми пречат затоа што градот е пренатрупан, а Скопје нема толкав капацитет за нови жители.

320732_dumbass_jpg5bb590bc79181d2bed7371c707aa9c59

Не бе, каде скопјани не се арогантни. Сите ги сакаат. Никој не се замара... :tapp:

Море море простотилок еј!

Скопјани(оние уфилманите кои мислат дека сите други се ПРОВИНЦИЈАЛЦИ)и битлочани(и онака чкембари со мајмуни не се мирисаат мн мн)охриѓани(мрзоволен народ кој си го задоволува егото со изживување со туристите) и нормално не си го сакам мн мн градот пошо сето ми е изживеано и се ми е досадно.

Скопје, Куманово, Битола, Прилеп, Струмица, Тетово, Велес, Охрид, Штип, Кочани, Делчево, К. Паланка, Гевгелија, Виница, Пехчево, Дојран, Струга, Кичево, Дебар, Гостивар, Демир Хисар, Демир Капија, Македонски Брод, Пробиштип, Кавадарци, Неготино, Св. Николе.

го мразам гостивар
го сакам тетово најдобар град у македонијааааа

Не ги мразам градовите, ги мразам луѓето што живеат таму тетово, гостивар, струга, охрид.

Не мразам ниеден град, ја сакам цела Македонија, една е Македонија!

Не ги мразам градовите, ги мразам луѓето што живеат таму тетово, гостивар, струга, охрид.

Тетово.:kesa:

Само Ха Ха на горенаведениве. Па барем да кажете зошто го мразите Тетово

А инаку Велес.
Некултура на ниво : Се врткаме со братучед ми низ градов и и викаме на една жена: „Извинете, може ли да ни кажете колку е часот“ и она
„Ма одете во 3 пички мајчини свињи едни“

Само Ха Ха на горенаведениве. Па барем да кажете зошто го мразите Тетово

А инаку Велес.
Некултура на ниво : Се врткаме со братучед ми низ градов и и викаме на една жена: „Извинете, може ли да ни кажете колку е часот“ и она
„Ма одете во 3 пички мајчини свињи едни“

Ако сте налетале на Радмила злото бидете среќни и шо само ве опцула....

Ако сте налетале на Радмила злото бидете среќни и шо само ве опцула....

Не беше само една жена, и еден дедо со бастун имаше....
А инаку таа имаше околу 45-6 години со црвена коса - сега има околу 47-8 години

гевгелија .Во фламенго искоцкар со мерак 1000 евра.
п.с се зафркавам не си го мразам градот,напротив го сакам македонскиот лас вегас а посебно гркинките .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom