20% од тинејџерите голи на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
И што е толку страшно тука? Подобро голи електронски отколку во стварност, бар нема да имаме несакана бременост. И плус, овие голи слики не се пуштаат на комшивката од втори (што btw e SuperHot), туку на некој непознат... што живее што е можно поделеку... накај Австралија и комшилук:toe:

контрадикторна си.
ако ти побарам, ќе ми пратиш твоја гола слика?

Нема да ти пратам ама има искомплексирани девојчиња кои паѓаат на две слатке речи и праќаат такви слики ... сакам да кажам ако си ти таква личност и ако сакаш да добиеш таква слика можиш мн лесно.

Истражувањето е спроведено во Америка што значи кај и да е ќе стигне овој тренд во Македонија.
Сега сме на половина пат до точноста во истражувањето. Сеуште нашиве тинејџерки не праќаат нудистички слики него еротски слики со деколте или со долна облека и со многу еротски пози. А ако не ви праќаат слободно отворете хи5, топ, фејсбук ... и ќе видите.
Кај и да е ќе почнат и голи да се сликаат.

Ебате американскиот тренд!

дај бе некоја слика да видиме нема?

Истражувањето е спроведено во Америка што значи кај и да е ќе стигне овој тренд во Македонија.
Сега сме на половина пат до точноста во истражувањето. Сеуште нашиве тинејџерки не праќаат нудистички слики него еротски слики со деколте или со долна облека и со многу еротски пози. А ако не ви праќаат слободно отворете хи5, топ, фејсбук ... и ќе видите.
Кај и да е ќе почнат и голи да се сликаат.

Ебате американскиот тренд!
јебига...девојчињата стварно забегуваат со фоткањето...башка и детални...ДЕТАЛНИ лични информации оставаат по хајфајв / мајспејс / фејсбук и остало...во мкд секој втор може да биде HITMAN ..се му е на дланка :)

_____
а тоа голи што се мање више :)

Интересно е што ако овој тренд продолжи, ова би можела да биде прва генерација по појавата на облеката во која сите едни со други се виделе голи.

Дoбар е заклучоков. :pos2:

Немам таква слика.
Ако имам не би ја објавила би си ја чувала за мене или за некој спешл прсон:baeh:

Немам таква слика.
Ако имам не би ја објавила би си ја чувала за мене или за некој спешл прсон:baeh:
Па за некој спешл прсон.. Како и сите останати женски ...
Значи ете од персони како тебе (не е навреда не ме сваќај погрешно :smir:) 20 % од тинејџерите ќе бидат голи:)

Немам таква слика.
Па еве како што велиш ти, за спешл прсон, некоја полесна девојка би ја пратила на секој втор трет што ќе и се умилкува. Така да, оваа работа не ме изненадува многу.

Ако имам дечко шо сум подого време заедно (неколку год)и имам 18+ и веќе ако ме видел гола може да ја види и сликата:icon_lol:Значи ако сум сигурна дека не би ја објавил иначе на дечко во моментов нема шанси да ми покажам:pipi:

Ако имам дечко шо сум подого време заедно (неколку год)и имам 18+ и веќе ако ме видел гола може да ја види и сликата:icon_lol:Значи ако сум сигурна дека не би ја објавил иначе на дечко во моментов нема шанси да ми покажам:pipi:
океј, значи ќе ме фатиш за дечко, ќе одиме година и 3 месеци и ќе ни тече мед и млеко во врската и ќе те гледам гола секоја вечер итн, итн...
и една дождлива вечер ќе си сама дома, ќе зборвиш со мене на мсн, и ќе ти дојде идеја да се фотниш и да ми ја пратиш сликата...
после 2 месеци раскинуваме...

од кај си сигурна што ќе се случи со твојата слика после? :pipi:

Да бе Јован ќе може да ја ВИДИ сликата:)

Да бе Јован ќе може да ја ВИДИ сликата:)
да, де... ти ќе ми ја покажиш (иако не знам како тоа) али сепак...
ко ќе ми ја покажиш јас ќе напрам еден print scrin и готово, тука е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom