20% од тинејџерите голи на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
266
Еден од пет тинејџери на интернет има објавено своја гола фотографија или видео снимка со слична содржина, според анкетата спроведена од американското здружение „Национална кампања за превенција на малолетничка и несакана бременост“ извршена над 1280 испитаници.

Поголемиот број од тинејџерите признале дека разголените фотографии ги испратиле на своите дечко или девојка, додека 20% од нив ги испратиле на познаници само од интернет виртуелниот свет.

Три четвртини од испитаните се сложиле дека ваквото однесување може да предизвика негативни последици, но и покрај свесноста го направиле тоа.

Интересно е што ако овој тренд продолжи, ова би можела да биде прва генерација по појавата на облеката во која сите едни со други се виделе голи.

Значи или истражување врска нема или само мене никој не ми праќа голи слики... :nesum:

Ни мене никој не ми пратил такви слики.... Може јас не сум успешен :kesa:

:pos2::pos2:Е јас не сум во тие 20%:nesum:

Ќе ве просветлам со еден фенер-статистички податок: најголем процент од објавените статистички податоци се неточни!

П.С: Ни до мене не стигнала ваква слика.

Ќе ве просветлам со еден фенер-статистички податок: најголем процент од објавените статистички податоци се неточни!

П.С: Ни до мене не стигнала ваква слика.
ова треба да значи дека и овој твој статистички податок е неточен? :pos:

иначе ко ќе размислам се наоѓет некојси 5-6 а можда и повеќе слики од тинејџерки по долна облека во провокативни пози во мојов компјутер (ако ги рачунаме и тие од на плажа бројката е многу поголема...), ама сепак неам ни една слика од гола тинејџерка во компјутеров :cry:

Никој не ми праќа :(
Али и што вика Апокалипто ладно е сега.
Има време до лето :)

Абе ајде... 20% од тинејџерите се голи... online, offline... you name it. Ништо чудно.

Не ти пратиле можда затоа што не си побарал да ти пратат, а ако анкетата е точна тогаш ова не е смешно ова е навистина жално... Замислете само ако ова стане еден вид на “тренд“ бројката ќе се удвои и итн .... ужасно навистина.....

Не ти пратиле можда затоа што не си побарал да ти пратат, а ако анкетата е точна тогаш ова не е смешно ова е навистина жално... Замислете само ако ова стане еден вид на “тренд“ бројката ќе се удвои и итн .... ужасно навистина.....
контрадикторна си.
ако ти побарам, ќе ми пратиш твоја гола слика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom