O
Omer el Faruk
Гостин
Се пишува и вели: контрираш, а не контрирач!
Со сплеци џабе дискусија!
Се пишува слепци, а не сплеци! :tv::tv::tv:
Темата е ПРАШАЊА ЗА ИСЛАМОТ, а не ИСЛАМСКИ ЦЕНТАР ФОРУМОТ.Kаде виде бе исламофобија во мојот пост?!
Цититрај да те видам!
Што е?Немаш никаков аргумент,не знаеш како да го оправдаш тоа што е напишано па едино што ти останува е да кажеш исламофоб!Кукавички и мизерно!
И прекини да ги извртуваш моите зборови за да го однесеш разговорот во друг тек.
Секој пат кога некој нема да се согласи со вас одма е прогласен за исламофоб,инквизитор и е анатемисан.
Никој не ти збори за Исламот туку за ИЦ форумот во кој се наоѓаат теми како Библијата е дело на ѓаволот а христијаните следбеници на сатаната кои напаѓаат и силуваат жени зашто нивната книга им го наредува и дозволува тоа!
Кој е приучен бе?Исламот забранува навредување на Библијата и не ја негира,кажува во краен случај дека не смееш да кажеш ова е вистина ова е лага во неа зашто можеш да се огрешиш и не можеш со сигурност да знаеш кој збор е променет кој не,а сепак на истиот форум се тапкате по рамо кој повеќе ќе ја инавреѓа и ке ја претстави како дело на Луцифер.
Седи бе!Не ме терај да вадам уште цитати и да поставувам линкови за да се види што се мисли за секој кој не е муслиман таму!
И не ми продавај на мене поштење овде,уште исламофоб ме нарекува!
Зашто?Зашто не ми одговара некој да земе и да прави се што не е муслиманско од гомно подоле?
Препотентност се пишува со мала буква освен ако не е на почетокот на реченицата!
И да,за ниски луѓе,само ниски удари!
Или сакаш послем гадостине напишани таму да глумам финоќа и да те тапкам во рамо дека си во право?
Ај марш!
Ако толку длабоко ти навлегол ИЦ форумот, отвори соодветна тема. И патем: Немој да генерализираш!