Кајгана елка 2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Еве ја и нашата елка,за мене најубава (дека е од ангели китена) :pipi:

До сега елкава ми е фаворит..Онака,највесела од сите ми е затоа и ми е најубава..И конечно елка што не е униформирана само во две бои,а и знам дека на коментарот дека има и интересна позадина,баш новогодишна,знам дека не му е место тука затоа што на темава се зборува за елката,а не за нивата позадина,сепак ќе го кажам....И браво на малите за китењето,супер е накитена.....

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
елко елко... :)
Морам да напоменам дека во недела навечер морав да барам лепак за да го залепам постојлето..ама и откако не издрза лепакот...слегов пред зграда со кеса собрав 2.5-3 кг камења.. Најдов Саксија.. го извадив постолјето..и ја стегнав елакта во саксијата..со каменја и земја :D...Ja mislam..извадив максимун :) сега сигурно нема да падне :)

Attachments

Член од
14 октомври 2008
Мислења
116
Поени од реакции
0
Лани избиравме Кајгана елка зa 2008 и најмногу гласови имаше елката на Мистичен.
Дали ќе ја одбрани титулата и годинава :)?

Ајде прво да ги видиме најдобрите елки а потоа ќе има и гласање. Прво мора слики.:vozbud:

Еве ќе почнам со мојата елка :pipi:
Моe дело :)

не се познаваат црвените сијалички:( али ок е :)
lele preubava e:pipi:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
На rossonerka елката
е најдобра за мене....

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
да пишев јас прв.. мојата ке беше најубава :).. Се шегувам, навистина убава елка..богата :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201

ВИ СЕ ДОПАЃА?!?!?! :vozbud:
Aye hewpz Aye wauntd bey deescawereed. =)))))))))))))))))))))))))))))))))) dawntz thell theeyz, Ifs yous andhastaandz. ;)
дај ви се молам, некој глас повеќе за мојава елка, и секако уште некоја понуда за брак, сакам харем да правам.

МНОГУ МИ Е УБАВА, ГЛАСАЈТЕ МИ ЈА! НАЈУБАВА Е!

благодарам.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Кенгур не ти е убава елката. Пренакитена, премногу дречлива It is so five years ago.
Санта симплифика му е мајката, едноставно накитена сведена до перфекција. Јас немам накитено елка зашто сум новогодишен хејтер:) Елката ми скапува во шупата а лампионите ми ги јадат глуфците:)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
точкест, најубава е. така пишуваш зашто си љубоморен само. ништо повеќе.
ѕирни наназад и види што е пренакитеност. мојата е бар ориѓинална, со поклони под неа. тралалаллалала лала а алала ал ла лал ал алалалалал ал лаааааааааа.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
И јас мислам дека посебен шмек и даваат поклоните, а и убава е. Но, нема да те барам за маж Кенгурчо, дека јас си имам поубава. Деновиве ќе ја ставам, да ја накитам прво. Тогаш може да си ги мериме и да видиш дека сум во право со исказов. :pipi:
Позз4е.:smir:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
точкест, најубава е. така пишуваш зашто си љубоморен само. ништо повеќе.
ѕирни наназад и види што е пренакитеност. мојата е бар ориѓинална, со поклони под неа. тралалаллалала лала а алала ал ла лал ал алалалалал ал лаааааааааа.
Кај имаш ти живци да ја китиш:)
Ова е дело на твоите а ти си седел и си пиел млекце додека ја кителе. Ете и чашата си стои на маса:icon_lol:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Оваа ми е у дневна..Али се мислам дека нешто и фали....

А оваа ми е у соба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom