Во Грција - граѓанска војна или...?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
Освен првобитниот,има уште некој мртов или слабо...

Jagger

м
Член од
24 ноември 2008
Мислења
322
Поени од реакции
5
Море мажишта на форумов,алал да вие.

F

FilipMacedon

Гостин
Сега нашите таму треба мирно да си стојат,и да не се мешаат многу во овие грчки гомнарии,а сигурно мислам дека се обидувале и нашите да ги вклучат во овие немири ветувајќи им на Македонците како во граѓанската војна право на самоопределување(не заебаа и пак би не заебале).Така да мислам најдобро е да гледаме како гејциве се уништуваат сами со себе.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
луге fuck ако владата на караманлис падне ќе дојдат на власт популарните и наци пасок
koj i da dojde na vlast vo atina nam ni e seedno, toa si e niven vnatresen problem, Republika Makedonija kako demokratska zemja ne treba voopsto da se grizi koj ke dojde na vlast vo bilo koja drzava vo svetot, pa makar toa bila i atina. toa si e volja na atinskiot narod i treba da se pocituva

Член од
31 август 2008
Мислења
231
Поени од реакции
1
kazete sto ke kazete ama toa sto se slucuva ovde najmnogu i odgovara na MAKEDONIJA ..
nema koj da pregovara za imeto i nikoj nema da ja obvinuva MAKEDINIJA deka gi koci pregovorite...
a neka vi bide maka jas vo zivo denes gi gledav i se nasladuvav na tepackite ....se ispotepaa na zdravo...

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
kazete sto ke kazete ama toa sto se slucuva ovde najmnogu i odgovara na MAKEDONIJA ..
nema koj da pregovara za imeto i nikoj nema da ja obvinuva MAKEDINIJA deka gi koci pregovorite...
a neka vi bide maka jas vo zivo denes gi gledav i se nasladuvav na tepackite ....se ispotepaa na zdravo...
Траат уште немирите или се стишува бунтот....????

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Мазохист:vozbud:, не за тепачките, туку за тоа што се насладуваш дека и ние не можеме да го видиме тоа.

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Па нека стави едно вебкем на пенџер и ние да глејме!

Член од
31 август 2008
Мислења
231
Поени од реакции
1
Мазохист:vozbud:, не за тепачките, туку за тоа што се насладуваш дека и ние не можеме да го видиме тоа.
he he ...strasno bese i deneska samo sto policijata e mnogu podobro organizirana sega ...vo ovoj moment REVOLUCIONERSKITE GEJCI se zabarikadirani vo fakultetot vo Solun i izleguvaat od vreme na vreme da zapalat nesto pa pak vnatre....za Atina neznam...

Па нека стави едно вебкем на пенџер и ние да глејме!
ne mozam mobilniot mi e za nikade nemozam da snimam nisto...

C

cige

Гостин
Сега нашите таму треба мирно да си стојат,и да не се мешаат многу во овие грчки гомнарии,а сигурно мислам дека се обидувале и нашите да ги вклучат во овие немири ветувајќи им на Македонците како во граѓанската војна право на самоопределување(не заебаа и пак би не заебале).Така да мислам најдобро е да гледаме како гејциве се уништуваат сами со себе.
ти мислиш дека некој македонец би бил толку наивен,
да видам да не верувам:nenene:

Член од
31 август 2008
Мислења
231
Поени од реакции
1
deneska se fateni stotina demonstranti od policijata a megju niv i 25 albanci...aj dajte mi komentar za toa ve molam...

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Многу чудна земја оваа Македонија:ја чепнаа Бугарите-претрпеа национален колапс,ја чепнаа Србите-им го зедоа Косово,ја чепнаа Грците-цела Грција изгоре.

Бога да сачува,зарем има некоја клетва со Македонија?

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Многу чудна земја оваа Македонија:ја чепнаа Бугарите-претрпеа национален колапс,ја чепнаа Србите-им го зедоа Косово,ја чепнаа Грците-цела Грција изгоре.

Има од Турците :icon_lol:.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

Наравоучение: Не ја пипај!:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom