Во Грција - граѓанска војна или...?

• Креатор на темата Креатор на темата trendo
  • Време на започнување Време на започнување
Освен првобитниот,има уште некој мртов или слабо...

Сега нашите таму треба мирно да си стојат,и да не се мешаат многу во овие грчки гомнарии,а сигурно мислам дека се обидувале и нашите да ги вклучат во овие немири ветувајќи им на Македонците како во граѓанската војна право на самоопределување(не заебаа и пак би не заебале).Така да мислам најдобро е да гледаме како гејциве се уништуваат сами со себе.

луге fuck ако владата на караманлис падне ќе дојдат на власт популарните и наци пасок

koj i da dojde na vlast vo atina nam ni e seedno, toa si e niven vnatresen problem, Republika Makedonija kako demokratska zemja ne treba voopsto da se grizi koj ke dojde na vlast vo bilo koja drzava vo svetot, pa makar toa bila i atina. toa si e volja na atinskiot narod i treba da se pocituva

kazete sto ke kazete ama toa sto se slucuva ovde najmnogu i odgovara na MAKEDONIJA ..
nema koj da pregovara za imeto i nikoj nema da ja obvinuva MAKEDINIJA deka gi koci pregovorite...
a neka vi bide maka jas vo zivo denes gi gledav i se nasladuvav na tepackite ....se ispotepaa na zdravo...

kazete sto ke kazete ama toa sto se slucuva ovde najmnogu i odgovara na MAKEDONIJA ..
nema koj da pregovara za imeto i nikoj nema da ja obvinuva MAKEDINIJA deka gi koci pregovorite...
a neka vi bide maka jas vo zivo denes gi gledav i se nasladuvav na tepackite ....se ispotepaa na zdravo...
Траат уште немирите или се стишува бунтот....????

Мазохист:vozbud:, не за тепачките, туку за тоа што се насладуваш дека и ние не можеме да го видиме тоа.

Па нека стави едно вебкем на пенџер и ние да глејме!

Мазохист:vozbud:, не за тепачките, туку за тоа што се насладуваш дека и ние не можеме да го видиме тоа.
he he ...strasno bese i deneska samo sto policijata e mnogu podobro organizirana sega ...vo ovoj moment REVOLUCIONERSKITE GEJCI se zabarikadirani vo fakultetot vo Solun i izleguvaat od vreme na vreme da zapalat nesto pa pak vnatre....za Atina neznam...

Па нека стави едно вебкем на пенџер и ние да глејме!
ne mozam mobilniot mi e za nikade nemozam da snimam nisto...

Сега нашите таму треба мирно да си стојат,и да не се мешаат многу во овие грчки гомнарии,а сигурно мислам дека се обидувале и нашите да ги вклучат во овие немири ветувајќи им на Македонците како во граѓанската војна право на самоопределување(не заебаа и пак би не заебале).Така да мислам најдобро е да гледаме како гејциве се уништуваат сами со себе.
ти мислиш дека некој македонец би бил толку наивен,
да видам да не верувам:nenene:

deneska se fateni stotina demonstranti od policijata a megju niv i 25 albanci...aj dajte mi komentar za toa ve molam...

Многу чудна земја оваа Македонија:ја чепнаа Бугарите-претрпеа национален колапс,ја чепнаа Србите-им го зедоа Косово,ја чепнаа Грците-цела Грција изгоре.

Бога да сачува,зарем има некоја клетва со Македонија?

Многу чудна земја оваа Македонија:ја чепнаа Бугарите-претрпеа национален колапс,ја чепнаа Србите-им го зедоа Косово,ја чепнаа Грците-цела Грција изгоре.

Има од Турците :icon_lol:.

Наравоучение: Не ја пипај!:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom