Најубаво село во Македонија

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Вевчани:cheeky2:
Најубавото место кај што сум била во мојот живот. Македонски рај:pipi:

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Смолари-да водопадите му се убави(природно богатство) и мене тоа мн ми се свиѓа, иначе селото не е нисто посебно...:smir:

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Kaj i da si samo u LAZAROPOLE da si,zosto tamu e najubavo!!!:smir:
koj ne bil, odma da odi i da vidi sto znaci ubavina vo vistinska smisla na zborot

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
Според мене убедливо е Галичник .. Го обожавам тоа село .. Имам и отворено тема за него дури :)
Абе галичани бучуци,аковие нај убаво селото кој мој сега е празно и никој неживее во него ??:pos2:

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Самоков

Од Самоков нема поубаво село за они кои незнаат Самоков е во поречието малку погоре од Македонски Брод

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Абе галичани бучуци,аковие нај убаво селото кој мој сега е празно и никој неживее во него ??:pos2:
За плачење е ситуацијата дека е празно и никој не живее во него, а не за смеење... Само во Галичник опстанат беше фолклорот од сите македонски села. Таква историја и такви приказни какви ќе чуевте од галичаните нема да чуете никаде... А последната жителка(има уште галичани ама преселени се) почина пред 2-3 недели.
Сега маж и жена се постојани жители таму , и ќе можат за 4-5 месеци да се заверат како жители на село Галичник. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom