Iron Maiden во Белград - 10.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
2600 динари е дискутабилно за точно да се претвори у наши пари...Сеа едно евро е 90 динари што значи дека му доаѓа 30 евра дека се најефтините...Али таму курсот иде горе-доле цело време така да околу 30 евра е најсигурно да се каже и да не се прецизира точно...Толку ќе биде и кај нас, значи негде 2000 денари максимум да е карта за концертот ...

Се надевам дека од Авалон за кај нас ќе пуштат и само карта да си купам, без превозот да им го плаќам пошо сакам сам да се снаоѓам по БГД....

Бев во Југотон денес, типоти ми кажа дека за една недела ќе имале карти ама САМО карти без организиран превоз-цена неодредена

Исто ко предходно .. закон !

чоек со превоз поарно е бгд е голем:toe:

Сум бил , се снаоѓам...Знам кај е све отприлика а и авантуристичкиот дух е присутен па затоа мислам сам све да си праам...

Исто ко предходно .. закон !

Да, чекаме да кажат колку ќе бидат ...

http://www.arenabeograd.com/multimedia/ , па идете на панорама.
инаку не би сакал да седам на трибина, а познавајќи ги србиве, нити во “фанс пит“.

Ја мислам дека на трибина би било најбоље...На тие од страна што се , а не на тие позади ништо да не се види...

А да се договориме заедно да идеме?

Може бе. Јас ваљда идам, само да извадам потврда од школо дека сум редовен ученик ( yeah right :D ) и дозвола од двата родители ( дека сум малолетен ), и да купам карта. :icon_lol:

А да се договориме заедно да идеме?

jа сум бабачко за !!!!!!! пошо за Београд нишо незнам освен дека е главен град на Србија и Мејден концерт дека ке праат на 10 Фебруари у него.
за идење и покрај паѓањево граЦка шо ми се деси пред 2 дена поради кое треба да се олеснам 2.500 уше мислам дека ке биде

абе а стејџот како ке биде ????
од напред само да се глеа или од сите 4страни ????

И ја сум за заедничко идење и носам плус двајца со мене.

Ја ќе носам многу со мене ...Премногу...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

20 евра се картиве?Со превоз?

Абе 20 евра беше демек поврзано со муабетот погоре :pos2: 20 евра поефтино тука ако дошле, а ја му реков демек тие 20 евра плус кошта авантурата

А закон би било ако е без превоз, ке се организираме сите, има групни карти за воз кои коштаат помалку него ли индивидуално да си купиш, мада и тоа не е битно, колку сака пари нека е.
За снаоѓање низ београд лесна работа. По 2007ма концертот, и шпартањето со Сусаро мислам дека го знам веќе :pos2: Со воз како и да е ја си идам. Неможам со автобуси, мали ми се. А башка (ова најважно) на раат спиеш у воз, се шеткаш низ него, и нема авалон да ме возат цела ноќ за у 9 сабајле ненаспан и згужван да ме остаат у београд, 12 саати мучење, и одма после концерт дома да ме носат. Вака сам свој газда, ке се наспиеш у воз ко чоек, си идеш коа сакаш, доаѓаш коа сакаш.

Кој сака групно да идеме нека ми пише до 10 февруари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom