- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.061
Јас одма ќе му кажам на партнерот па после тој нека си решава што и како со другарот, мене не ме интересира ништо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во врска сте, се оди како што треба, ама по некое одредено време приметувате дека најдобриот/та другар/ка на вашиот партнер, ве гледа со поинакви очи. Дали ке му кажете тоа на вашиот партер, ќе си го чувате тоа во себе со надеж дека ке помине, или нешто сосема трето?
Вака...Ми се има случувано повеќе пати. Да бидам со некоја девојка а другарките да ми се пуштаат. Јас ги разбирам нив...бидејќи јас сум Шмекерот...сакаат да бидат шмекнати од дечкото на нивната другарка...Е сега...бидејќи не можам да бегам од себе...коа ми се додоворуваат враќам со шмек ама шмек на дистанца...да видам до кај ќе иде работава..Не сакам да скарувам најдобри другарки поради мене...Ќе си шмекам чисто колку ја да си се забављам...еднаш до двапати...Со едното око ќе и намигнувам а со другото око ќе ми биде озбилно давајќи до знаење да пази шо праи...сепак јас сум дечко на нејзина најдобра другарка...Во вакви случаеви го контролирам шмекот...коа се однесува за другарките...А во однос на било какви случајни минувачки и познанички останувам ист и не си го контрлорам шмекот![]()
Ама би и го жбурнал бе брат ...Вака...Ми се има случувано повеќе пати. Да бидам со некоја девојка а другарките да ми се пуштаат. Јас ги разбирам нив...бидејќи јас сум Шмекерот...сакаат да бидат шмекнати од дечкото на нивната другарка...Е сега...бидејќи не можам да бегам од себе...коа ми се додоворуваат враќам со шмек ама шмек на дистанца...да видам до кај ќе иде работава..Не сакам да скарувам најдобри другарки поради мене...Ќе си шмекам чисто колку ја да си се забављам...еднаш до двапати...Со едното око ќе и намигнувам а со другото око ќе ми биде озбилно давајќи до знаење да пази шо праи...сепак јас сум дечко на нејзина најдобра другарка...Во вакви случаеви го контролирам шмекот...коа се однесува за другарките...А во однос на било какви случајни минувачки и познанички останувам ист и не си го контрлорам шмекот![]()
Значи треба да размислиш така?Грев е да оставиш незадоволено девојче.Така да ... Ја би.
Ама ако е некој тест да те пробаат дали си верен ,отиде курбан.