Значи каква мизерија сме, се ФИРОМизиравме на свој терен!

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално...кога нема време „Покровителот“ кој така се нарекува и го нарекуваат луѓе, како претседателот на РФМ и некои други, за да поттикне прашање со европска ракометна федерација за името на нашата држава како ќе стои на претстојното европско првенство, а од друга страна се обидува да ни ги замачка очите со наводни преговори за нашето име, дека доста добро ги води. ГРУЕВСКИ Е СРАМ за македонската нација, и треба што побргу да го снема...НЕ ОД ВЛАСТА...туку од политичката сцена. Дефинитивно чиста 0 за политика. Од друга страна кога ја отворивме темата за европско, во вест читав информации за тоа како е испуштена голема шанса да се промовира вакво големо спортско збиднување на начин на кој што доликува и да се извлечат што повеќе интереси од страна на странски туристи и од тоа и приходи за државата. Многу јасно...нема време...а зошто? Затоа што треба да се рекламира себеси и да ги троши и времето и парите на пумпање рејтинг. Владава направи работи кои никогаш нема да ги заборави паметниот и свесен народ...(негативни за државата). Со господ напред нека продужат па да видиме до кај ќе не догураат. До питачки стап најверојатно!

МАКЕДОНИЈА НЕМА ДОСТОИНСТВО, МАКЕДОНЦИТЕ НЕМААТ ДОСТОИНСТВО :nenene::nenene::nenene:.

Каков е тој резил на официјално ЛОГО да не стои името на домаќинот туку МКД? Која е таа земја МКД, тоа ниеден странец нема да знае!

Македонска работа!

Хе,а народот во МКД како е МКДонци:tapp:

А ти што се мислиш дека си повеќе од некои жители на Македонските села, граѓанину??

Или си ги лечиш фрустрациите на форумов бидејќи еден „селјак“ успеа да биде поуспешен од тебе и да влезе во Министерство, и да му играш како што ти свири, а ти мора да си ја вршиш должноста спрема Бихаќка бр: 8, и сите југоносталгичари и тажачки по Тито и Србија, и секој втор збор да ти биде „Грујо тупото“, „Гвујо&Co..“ „ДПБНЕ, бугари“...
Ми се гади од такви `успешни примери` шо првото `работно место`,без еден саат работно искуство претходно,директно са села ги катапултира у Министарство или у Народна Банка ко за пример.
Тачно за нив и праев муабет у претходниот пост.

Ме боли патлакот мене за него... искрено да ти кажам,
успешноста ја многу различно ја вреднуем од такви примери.
Ја чиновник,по уше одозгора партиски (намерно не кажуем државен),слабо може да бидам.
Проблемот ми лежи од тоа што од такви примери не може работа да си потерам.
Едношалтерски систем,мај ес.
Се е исто као и претходно,сем шо пари прибираат на едно место и вработиле скоро дупло партиски ботови у администрација.

. А кога тој дијалект ќе се помеша со свиња покондирена се добива нешто одбивно кај мнозинството нормални Македончиња. .
Види џонтра...
прадедо ми бил учител
дедо ми е доктор специјалист, началник на болници
мајка ми пак е доктор специјалист
јас сум доктор по звање и терам бизнис.

Ај вондер... дали се уште сум `свиња покондурена`?

Види џонтра...
прадедо ми бил учител

Па очигледно сите си го продале газот како тебе за да дојдат до таа функција.
Иначе доктори и специјалисти по што ,по прекуноќно менување сопствени идентитети

Абе игорче,искрено кур ме боли кој и чив си,ама според Сигмунд човекот се фали со своите бидејќи нема тој со што да се пофали,така да клипчево е таман за тебе.Позз

Абе игорче,искрено кур ме боли кој и чив си,ама според Сигмунд човекот се фали со своите бидејќи нема тој со што да се пофали,така да клипчево е таман за тебе.Позз
Оооо... браво!
Свака част.
Фројд си читаа кажеш а...
:cuc:
Па туј ти е сериозан напредак право да ти кажу.
Само такој настави да читаш книге,за неко време ќе немамо о чему да споримо.

Оооо... браво!
Свака част.
Фројд си читаа кажеш а...
:cuc:
Па туј ти е сериозан напредак право да ти кажу.
Само такој настави да читаш книге,за неко време ќе немамо о чему да споримо.

А па ми Кумановци за овакви паметни доктори знаеш ли што викамо,паметни су како мој курац:smir:.
Очигледно фатија си некој филм ,али терај, твој филм си е само кда тј филм ке ти заврши ке видиш дека у суштину ништо не си направија сс што би могаја да се пофалиш.Ако не си приметија сви те пљукав и ти правив муабет онакој од досаду на форум ,а ти ми држиш предавања за интелегенцију,почит и високи достигнувања у општество.Абе игорче :tv:

Види џонтра...
прадедо ми бил учител

Дедоми бил главен лерински војвода и се борел...против тие што се борел, за да можиш ти денес бизнис да бркаш и да јадиш гомна србски на македонски форум. Ама тоа изгледа било малку па му ги почешавте јајцата на Колишевски да бидите директори на клиники. Како било, тргниги наводниците на то свињата...

f_23432432m_b8087a5.png

Ова е од официјалната страна на ЕП. Не видов дали некој ја постирал пред мене, но таму сме МКД, како што пишува и на логото, а логото ќе биде отштампано на предната страна од медалите.

Ајде, утре играме со Хрватска, ќе видиме дали пак ќе сме ФИРОМ.

Ми се гади од такви `успешни примери` шо првото `работно место`,без еден саат работно искуство претходно,директно са села ги катапултира у Министарство или у Народна Банка ко за пример.

Ја чиновник,по уше одозгора партиски (намерно не кажуем државен),слабо може да бидам.
Се е исто као и претходно,сем шо пари прибираат на едно место и вработиле скоро дупло партиски ботови у администрација.

Види џонтра...
прадедо ми бил учител

Zosto koga pisuvas postovi se trudis da go imitiras stilot na BC,zarem ti nemas svoj stil na zboruvanje i pisuvanje?Temata e zosto ne prenosot ne predstavile kako FYROM,koj go boli STOJKO za tvoite otkrtija koj kade rabotel i koja vlast go namestila,da ne rabotis ti vo petatat uprava?

Види џонтра...
прадедо ми бил учител

Вие комуњарите најдовте за успешни премиери да зборите бе?Овој ПРЕМИЕР сега е поуспешен од сите ваши "премиери" заедно ако не беше успешен немаше да биде изгласан на вонредните избори логично нели?Народот гледа што правите дека на секаков начин се обидувате да ја попречите работата на оваа влада а и народот памти затоа ќе ви покаже на следни избори.

f_23432432m_b8087a5.png

Ова е од официјалната страна на ЕП. Не видов дали некој ја постирал пред мене, но таму сме МКД, како што пишува и на логото, а логото ќе биде отштампано на предната страна од медалите.

Ајде, утре играме со Хрватска, ќе видиме дали пак ќе сме ФИРОМ.

Тешко дека ќе бидеме повторно Фиром мислам дека и на форумов има доста попознати личности кои го читаат ова исто така и од партиите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom