Значи каква мизерија сме, се ФИРОМизиравме на свој терен!

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
За ФИР Македонија , нема што да се буниме . Го дадовме газот одамна , и сега се буниме кога некој ќе ни го свирне . Све е тоа по прописи ...
Мене , повеќе ме изнервира катастрофалното отварање , ко да гледам некој фестивал на народни песни .Да не се разбераме погрешно , не ми сметаа народните носии и ората , ама ако не знаат како да се организира отварање , тогаш нека ископираат барем...
Па уште Лила кога ја видов , ми се повраќаше !

Море мамат да им ја ебам
ни ја црнат државата со тоа ФИРОМ него ја знам што треба кај видес ГРК удри маме ми ебам хомосексуалско сите се педери во таа педерска држава
Само војна брака македонци само тоа ни е за спас а и ммош на некој аклот ке му дојде од тиа патриотите што се нарекуваат таму во владата не само вмро туку и сдсм и сите други да им се собере тоа гзенцето малку:star:

1. Светската ракометна федерација почива на правила и принципи, не е ова македонско село па секое куче лае и вика.
2. Таму ние сме примени под ФИРМО.
3. Само во официјалниот пренос стоеше FYR Macedonia.
4. Излегувањето на нашата репрезентација на отварањето беше под МКД.
5. Во салата секаде стоеше Македонија.

1. Светската ракометна федерација почива на правила и принципи, не е ова македонско село па секое куче лае и вика.
2. Таму ние сме примени под ФИРМО.
3. Само во официјалниот пренос стоеше FYR Macedonia.
4. Излегувањето на нашата репрезентација на отварањето беше под МКД.
5. Во салата секаде стоеше Македонија.
И така да е... МТВ не е никаде примена, така да можеа во преносот што сакаа да напишат.

Мислам дека преносот оди преку ЕУРОСПОРТ.
НЕ сум сигурен, ама мислам дека е така.

Мизерно беше сето тоа отварање, немање концепт за странските репрезентации, да им се прават организирани тури, туку ги пуштиле на пластичарската улица да купуваат.

И така да е... МТВ не е никаде примена, така да можеа во преносот што сакаа да напишат.

И да напишеа, одма ќе се побунеа овие од ЕХФ, ко лани шо беше работата на Светското ракометно во Франција за жени.
На првиот натпревар не пишеше MACEDONIA, после по реакцијата на ИХФ, одма се сменаа работите и на вториот натпревар не пишеше FYRO MACEDONIA.

Мизерно беше сето тоа отварање, немање концепт за странските репрезентации, да им се прават организирани тури, туку ги пуштиле на пластичарската улица да купуваат.

Преносот го врши Бугарска телевизија и се оди преку неа.

Со туризмот во МК раководит она баба-кокошка од ДОМ која мислит дека е некој врвен туристички експерт ако излезит на трибина и кажит дека МК располагала со големо културно-историско богатство.Па и Дуле-скитникон од Охрид ги знајт тие работи бабетино една...:tapp:
А тие 400 000 евра што ги дала Владата завршиле некаде,ама не таму кајшо требело.:tapp:

Преносот го врши Бугарска телевизија и се оди преку неа.
Да се убиеме..... Од толку телевизии мораше Бугар да ги земи парите, многу нормално, бидејки А1 или Сител неможат да направат директен пренос. Ибати државата!

Да се убиеме..... Од толку телевизии мораше Бугар да ги земи парите, многу нормално, бидејки А1 или Сител неможат да направат директен пренос. Ибати државата!

Не бе друже нашиве не си дозволуваат мегу себе не декатие нејкат да пренесуваат
Ама нема врска пак сме заебани ненормална држава кој знае дали и ке опстоиме како држава воопшто за некои 10 години
Ние сме навикнати само под ропство и некој коа не тепа само така сме сложни Турците не држеле 5 века под ропство на пример.
Сами не знаеме ние да опстоиме:pop:

То ти е сеа. Оние мочковците од МТВ се истепаа да потпишат договор за пренесување на натпреварите, се курчеа дека можат да завршат работа, на крајот, трт Милојко, се испосраа :tapp:

Бугар???????????......нешто е многу симптоматично.......од толку многу наши и други европски телевизии?????

Некој во оваа земја е за големо ебење....се да им....

Па исти се...
:toe:
она изворното...селското им е апсолутно исто.
На ова дпбне-овциве и комунистите у 1945-та.

Јас кога кажуем дека единствено што постигнале у текот на `портокаловата револуција` дпбнеовциве до сега реално е само рапидното посељачување,нема кој да слуша,јеби га.

Скопје никогаш немал тоооолку многу провинцијалци дотерани тука директ са села.
Од три муабета што слушам по улица кога одам,само еден е на скопски дијалект.
Се друго е увезено.
Да се договориме.
Јас немам против другите градови,уште помалку имам против граѓаните од тие градови,али имам мнооогу против кога селска стока ми дотеруваат од селата низ Македонија директно у Министарство и истиот тој шугле се чуди уствари каква `работа` добил.
За ваков препичен скопски арогантизам, јас сакам да те потсетам само едно дека скопје многу касно стана град за разлика од "провинциите", а како и зошто е друга тема, негде во комуњарство. Второ кога веќе почна со вреѓање нема скопски дијалект туку српски дијалект тоа да ти биди јасно. А кога тој дијалект ќе се помеша со свиња покондирена се добива нешто одбивно кај мнозинството нормални Македончиња. За да се увериш прошетај до Велес немора подалеку. Одговорот е of topic na of topic.

МАКЕДОНИЈА НЕМА ДОСТОИНСТВО, МАКЕДОНЦИТЕ НЕМААТ ДОСТОИНСТВО :nenene::nenene::nenene:.

Каков е тој резил на официјално ЛОГО да не стои името на домаќинот туку МКД? Која е таа земја МКД, тоа ниеден странец нема да знае!

Македонска работа!
И Бранко Со Придавката нема достоинство а зад него едно здраво гласачко тело па види сега ти сам кој нема достоинство дали Македонците или спротивно опозицијата или Србо-Комуњарите. Достоинствените се малку, од секогаш биле малку.

Последна опомена до Фанатик: наредниот пост кој ќе биде составен од смајли, две смајлиња, две смајлиња и 4 букви итн итн... ќе ти биде последен на темата.

Скопје никогаш немал тоооолку многу провинцијалци дотерани тука директ са села.
Од три муабета што слушам по улица кога одам,само еден е на скопски дијалект.
Се друго е увезено.
Да се договориме.
Јас немам против другите градови,уште помалку имам против граѓаните од тие градови,али имам мнооогу против кога селска стока ми дотеруваат од селата низ Македонија директно у Министарство и истиот тој шугле се чуди уствари каква `работа` добил.
А ти што се мислиш дека си повеќе од некои жители на Македонските села, граѓанину??

Или си ги лечиш фрустрациите на форумов бидејќи еден „селјак“ успеа да биде поуспешен од тебе и да влезе во Министерство, и да му играш како што ти свири, а ти мора да си ја вршиш должноста спрема Бихаќка бр: 8, и сите југоносталгичари и тажачки по Тито и Србија, и секој втор збор да ти биде „Грујо тупото“, „Гвујо&Co..“ „ДПБНЕ, бугари“...

Ова вчера беше стварно срамота.Знам дека сме примени под FYR Macedonia ама ако ние на домашен терен барем не се потрудиме нешто да смениме,што тогаш?! Можеа лани или кога беше французите да не напишат само Македонија(иако само на 1 натпревар), па на нас ни прди и не можеме. Нека не опоменат,па што,голема работа.После ако треба пак нека го сменат името. Многу се изнервирав вчера.
А и јас мислам сепак дека кајронот не оди преку МТВ. Кај они се способни за тоа:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom