Значи каква мизерија сме, се ФИРОМизиравме на свој терен!

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да објасни кај било напишано фиром?

на телевизија коа покажуваа резултат, тајм аут и слично. и според мене тоа нема никаква врска со нас. јас колку што сум запознаен ние не го реазлизираме преносот

на телевизија коа покажуваа резултат, тајм аут и слично. и според мене тоа нема никаква врска со нас. јас колку што сум запознаен ние не го реазлизираме преносот

Бугарска телевизија го врши преносот.

Конечно! Еурека!!!:vozbud:

АЈ може вака . после 17 год токму владата на вмро дпмне да организираат некој настан со светско значенје.Поголема реклама од ваков настан нема и афирмација за една земја .Знаци да заклуциме само вмро може да организира настан од светски рамки.:smir: тие од седесем само за криминал ги бива и растурање.

Бугарска телевизија го врши преносот.
А бе бот си е бот.
:toe:
Тоа не се поправа.
Трагикомични се.

АЈ може вака . после 17 год токму владата на вмро дпмне да организираат некој настан со светско значенје.Поголема реклама од ваков настан нема и афирмација за една земја .Знаци да заклуциме само вмро може да организира настан од светски рамки.:smir: тие од седесем само за криминал ги бива и растурање.
Трол.... не организира дпБне.
и не го договорија они првенството.

Едино првенство кое што они може да ти договорат е у татарење.

sega se vrati komsikata od natprevarot,nesto e tamu vo organizacijata.... vika deka na tablata pisuvalo mkd, a za prenosot na internet bil odgovoren nekoj germanec.....ima li nekoj sto bil na natprevarot da potvrdi

Јас го гледав целиот натпревар и дома гласно негодував кога на телевизорот видов како пишува БЈР Македонија, а кога одеше низ целиот натпревар преносот се пишуваше скратениот код МКД. Исто така и во салата си пишуваше МКД на семафорот. Сакам да кажам дека проблемот со БЈРМ кој одеше на ТВ (на МТВ) е во софтверот кој се управува од страна на Европската федерација за ракомет, а МТВ само го презентира без да има контрола. Значи само гледачите на МТВ го гледаа тоа на ТВ. Грешката е во МТВ која не интервенираше кај Европската федерација да го смени тоа. Значи негодувањата се кај МТВ, Ракометната федерација на Македонија. Тие треба да реагираат за овој срамен чин.

Не се има изборено, туку тоа е од Времената спогодба, имаме право да го користиме кодот МКД и МК. :smir:
Никоја држава на било кој спортски организиран настан на официјалното лого не излегла со кратенка.Она МКД е компромис со Атињаните...да не пиштат многу.МКД или ПЈР Македонија...the choise is yours(изгледа вака ни имет речено од ЕХФ).:toe:

Абе плукајте по РФМ.што е вмро криво,вмро него организира.:tv:

А кој може од домашниве ТВ станице да го покрие цело ЕП? Ме интересира чисто онака.

Јас го гледав целиот натпревар и дома гласно негодував кога на телевизорот видов како пишува БЈР Македонија, а кога одеше низ целиот натпревар преносот се пишуваше скратениот код МКД. Исто така и во салата си пишуваше МКД на семафорот. Сакам да кажам дека проблемот со БЈРМ кој одеше на ТВ (на МТВ) е во софтверот кој се управува од страна на Европската федерација за ракомет, а МТВ само го презентира без да има контрола. Значи само гледачите на МТВ го гледаа тоа на ТВ. Грешката е во МТВ која не интервенираше кај Европската федерација да го смени тоа. Значи негодувањата се кај МТВ, Ракометната федерација на Македонија. Тие треба да реагираат за овој срамен чин.

Исто беше и на ДСФ.

Па исти се...
:toe:
она изворното...селското им е апсолутно исто.
На ова дпбне-овциве и комунистите у 1945-та.

Јас кога кажуем дека единствено што постигнале у текот на `портокаловата револуција` дпбнеовциве до сега реално е само рапидното посељачување,нема кој да слуша,јеби га.

Скопје никогаш немал тоооолку многу провинцијалци дотерани тука директ са села.
Од три муабета што слушам по улица кога одам,само еден е на скопски дијалект.
Се друго е увезено.
Да се договориме.
Јас немам против другите градови,уште помалку имам против граѓаните од тие градови,али имам мнооогу против кога селска стока ми дотеруваат од селата низ Македонија директно у Министарство и истиот тој шугле се чуди уствари каква `работа` добил.
зевзекуле па што има ова врска со ракометот и спортот на село и урбани фраери со селско педигре.:pos2:

зевзекуле па што има ова врска со ракометот и спортот на село и урбани фраери со селско педигре.:pos2:
Па проблемот е што ти не можеш да увидиш и сфатиш зошто има.
А ја баш нејќу да ти цртам.

Никоја држава на било кој спортски организиран настан на официјалното лого не излегла со кратенка.Она МКД е компромис со Атињаните...да не пиштат многу.МКД или ПЈР Македонија...the choise is yours(изгледа вака ни имет речено од ЕХФ).:toe:

Веројатно си во право и за некои работи мора да голтаме кнедли. Ова е можеби некој компромис кој мораме да го проголтаме ако целта е добивање на организација на Европско првенство. Но за да ова полесно го преболиме треба или требаше да се направи поголема маркетинг кампања околу рекламирањето на Македонија. Ова сега за сега ми личи на локално првенство, не осетив дека има навивачи од другите земји (туристи).

Па проблемот е што ти не можеш да увидиш и сфатиш зошто има.
А ја баш нејќу да ти цртам.
а ти демек топла вода си открил хихиххихих селјак покондурен:pos2:ај стави тоа шајкача и срп у руке и, бидете благодарни што македонците ви дале име .СРПство:vozbud:ПО чему се познају српијанци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom